Cosmetic Wipes
Nick si dejte takový jaký máte ingame
Pokud vám aktivační mail nepříde ihned nezoufejte a nezakládejte hned new acc email vám příde ešte ten den nebo druhý
Cosmetic Wipes
Nick si dejte takový jaký máte ingame
Pokud vám aktivační mail nepříde ihned nezoufejte a nezakládejte hned new acc email vám příde ešte ten den nebo druhý
Cosmetic Wipes
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cosmetic Wipes

Stránky guildy Cosmetic Wipes

PříjemPortálLatest imagesRegistracePřihlášení

Andiron, Shaman, Troll. Elemental/Resto 80lvl [Přijat]

Goto down 
3 posters
AutorZpráva
Andiron

Poèet pøíspìvkù : 1

Andiron, Shaman, Troll. Elemental/Resto 80lvl [Přijat] Empty
PříspěvekPředmět: Andiron, Shaman, Troll. Elemental/Resto 80lvl [Přijat]   Andiron, Shaman, Troll. Elemental/Resto 80lvl [Přijat] I_icon_minitimeSun Feb 14, 2010 5:58 pm

Andiron
80 LvL
Shaman
PvP jen občas. PVE - Elemental/ Resto
JWC - Full. Skining - Full
http://www.wowarmory.sk/player-status.fcgi?id=292398&page=char&s=18
Za Shamana hraju zhruba rok a celkem mi to jde Smile

Muj alt je DK . lvl 80 . Nick Darthhvader Tank/DMG

Tak nejak o me. Jmenuju se Michal Klus, jsem z Uherskyho Hradiste. Je mi 16let. Bavi me Florbal proto ho taky hraju Smile vetsinou me najdete na skype sem tam na facebooku nebo na ICQ. ICQ - 496303993 Skype - Maggyy14.
WoW hraju asi 2roky driv sm hral na serveru WLCI za huntera taky sem hraval na PVP serveru Defender za skoro vsecky classy Smile
No je mi v celku jedno kdy se pujde raid ale nejlepsi je to pres ten vikend Smile
Ventrilo i Mikrofon mam Smile
S Cosmetic Wipes znam - Katerinka a Koalista to je taky jeden s duvodu proc bych rad sel k vam
Predchozi guildy - Infantry . rozpad, Ancient Wariors . nelibylo se mi tam Smile Shadow Legions . rozpad nynejsi guilda twilight angles rozpad
Návrat nahoru Goto down
Arnak

Arnak

Poèet pøíspìvkù : 49

PříspěvekPředmět: Re: Andiron, Shaman, Troll. Elemental/Resto 80lvl [Přijat]   Andiron, Shaman, Troll. Elemental/Resto 80lvl [Přijat] I_icon_minitimeMon Feb 15, 2010 3:56 pm

Tak z poslednych rozhovorov este zo starym Gumakom hovoril o tom ze by sa nam skor hodilo DK ako Shaman kedze ich mame pomerne dost uz, ale k tomu sa ti musi vyjadrit Katerinka, v nich by mal mat hlavne prehlad on ako CL.
Návrat nahoru Goto down
Varisse
Admin
Varisse

Poèet pøíspìvkù : 167

PříspěvekPředmět: Re: Andiron, Shaman, Troll. Elemental/Resto 80lvl [Přijat]   Andiron, Shaman, Troll. Elemental/Resto 80lvl [Přijat] I_icon_minitimeMon Feb 15, 2010 8:55 pm

Přijat (//kateřinka lamák je sem línej napsat Very Happy )
Návrat nahoru Goto down
https://varissehoo.forumczech.com
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Andiron, Shaman, Troll. Elemental/Resto 80lvl [Přijat]   Andiron, Shaman, Troll. Elemental/Resto 80lvl [Přijat] I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Andiron, Shaman, Troll. Elemental/Resto 80lvl [Přijat]
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» EISHA - Shamman - Resto + Elemental [Přijat]
» Derean - resto shaman [Přijat]
» Spix, Resto Shaman 80 [Přijat]
» Arias - Ele/resto shaman
» ahamanik-ele shaman [Přijat]

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Cosmetic Wipes :: Přihlášky-