Cosmetic Wipes
Nick si dejte takový jaký máte ingame
Pokud vám aktivační mail nepříde ihned nezoufejte a nezakládejte hned new acc email vám příde ešte ten den nebo druhý
Cosmetic Wipes
Nick si dejte takový jaký máte ingame
Pokud vám aktivační mail nepříde ihned nezoufejte a nezakládejte hned new acc email vám příde ešte ten den nebo druhý
Cosmetic Wipes
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cosmetic Wipes

Stránky guildy Cosmetic Wipes

PříjemPortálLatest imagesRegistracePřihlášení

Arias - Ele/resto shaman

Goto down 
AutorZpráva
Arias

Poèet pøíspìvkù : 1

Arias - Ele/resto shaman Empty
PříspěvekPředmět: Arias - Ele/resto shaman   Arias - Ele/resto shaman I_icon_minitimeFri Mar 12, 2010 6:41 pm

Armory: http://www.wowarmory.sk/player-status.fcgi?id=585116&page=char&s=18

Je mi 17, wow hravam skoro kazdy den tak cca 2-12 hodin podle toho co se zrovna deje a kolik mam casu, ale jsem celkem zavyslak Very Happy

Kdysi davno jsem byl v Hidden z kama jsem presel do Hekmy, protoze se tam proste nic nedelo, zadne dungy, hc, proste nic no. Ted uz je to tam asi trochu jine... V hekme jsem byl asi pul roku, jenze potom Gum smazal char a guildu. Pak se clenove snazili guildu opet poskladat jak byla predtim, ale uz se to proste nepodarilo a guilda se rozpada. Nyni nejsme uz ani schopni poskladat naxx 25, tak to uz vazne nema tady smysl a kvuli ulduaru bych chtel byt v nejake schopne guilde.

Pro vas jsem se rozhodl protoze mate velmi dobry ohlas

wowko hraji uz asi 4,5 roku tak s nim nejake ty zkusenosti mam

Mam full epic PvE Ele equip + Resto. Mam i enha, ale ten me moc nebavi. PvP chodivam za Ele a zacal jsem hravat tak asi pred 2 mesici. Nato, ze jsem vlastne zacatecnk se mi celkem dari. V Raidech byvam v dmg i healu vetsinou nejlepsi

mam skining 450 a lw, ktere teprv skilluji

VT a mikrofon mam a pouzivam
Návrat nahoru Goto down

Arias - Ele/resto shaman
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Spix, Resto Shaman 80 [Přijat]
» Derean - resto shaman [Přijat]
» Andiron, Shaman, Troll. Elemental/Resto 80lvl [Přijat]
» Ragethorn - Shaman [Přijat]
» ahamanik-ele shaman [Přijat]