Cosmetic Wipes
Nick si dejte takový jaký máte ingame
Pokud vám aktivační mail nepříde ihned nezoufejte a nezakládejte hned new acc email vám příde ešte ten den nebo druhý
Cosmetic Wipes
Nick si dejte takový jaký máte ingame
Pokud vám aktivační mail nepříde ihned nezoufejte a nezakládejte hned new acc email vám příde ešte ten den nebo druhý
Cosmetic Wipes
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cosmetic Wipes

Stránky guildy Cosmetic Wipes

PříjemPortálLatest imagesRegistracePřihlášení

Spix, Resto Shaman 80 [Přijat]

Goto down 
3 posters
AutorZpráva
Spix

Poèet pøíspìvkù : 1

Spix, Resto Shaman 80 [Přijat] Empty
PříspěvekPředmět: Spix, Resto Shaman 80 [Přijat]   Spix, Resto Shaman 80 [Přijat] I_icon_minitimeFri Feb 05, 2010 8:03 pm

Postava
Nick postavy: Spix
Main spec + class, lvl: Resto Shaman ( 0/16/55 ), 80lvl
Profese: Herbalismus [450], Alchemy [431, ale v brzke dobe 450, budu mit zakazku na transmute ]
Zkušenosti s postavou: za shamana hraju cca. 1 rok s mensima prestavkama
Link postavy na armory: http://www.wowarmory.sk/player-status.fcgi?id=589557&page=char&s=18

Alti
Info o altech: Frii, frost DK, 80lvl (bohuzel no equip jen set ze 78lvl)

Info o mě
Věk: 16
Kontakt - E-mail / ICQ : Michael.Miksik@gmail.com , ICQ: 307 397 523
Zájmy (nejen wow:)): hlavne basketball Basketball , hudba - Punk Rock a tedka v zime lyzovani, dale samozrejme holky a ostatni sporty
Jak dlouho hrajete WoW, jaké postavy a kde: WoW hraju cca. 2 roky, na mystiq.cz jsem mel 70ku, ale pak tam dali wipe a pak zase....
Jaký dny se vám hodí raidovat ? : pátek večer a o víkendu večer
Používáte Ventrilo 2.1.4 a mikrofon? : mikrofon používám, ventrilo mam ale zatim nepouzivam...

Předchozí guildy (a důvody odchodu): Last Court And Justice - byl jsem tam hlavně kvůli kámošům, důvod odchodu: malo 80tek = skoro se nechodilo PvE
Znáte někoho od nás ? : Valli (priest) a Genesi (druid)
Proč chcete jít právě do Cosmetic Wipes ? : protoze od kamosu vim ze jste kvalitni PvE guilda s dobrymi lidmi a chci si uzit poradne PvE Smile

EDIT: ++ jeste pripisu ze mam nejaky equip na enha ale ten je nic moc, a za enha jsem to moc jeste nezkousel O:)
Návrat nahoru Goto down
Shrunke

Shrunke

Poèet pøíspìvkù : 103

PříspěvekPředmět: Re: Spix, Resto Shaman 80 [Přijat]   Spix, Resto Shaman 80 [Přijat] I_icon_minitimeFri Feb 05, 2010 8:20 pm

dogearit v naxxe ale o to sa postarame ...
ZA
Návrat nahoru Goto down
Katerinka

Katerinka

Poèet pøíspìvkù : 37

PříspěvekPředmět: Re: Spix, Resto Shaman 80 [Přijat]   Spix, Resto Shaman 80 [Přijat] I_icon_minitimeFri Feb 05, 2010 9:33 pm

PRIJAT
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Spix, Resto Shaman 80 [Přijat]   Spix, Resto Shaman 80 [Přijat] I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Spix, Resto Shaman 80 [Přijat]
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Cosmetic Wipes :: Přihlášky-
Přejdi na: