|
| Ragethorn - Shaman [Přijat] | |
| | Autor | Zpráva |
---|
Anonymní Anonymní
| Předmět: Ragethorn - Shaman [Přijat] Sun Jan 31, 2010 10:22 pm | |
| Postava: * Ragethorn * Resto/Ele Shaman,80 * JWC/Mining * Postavu mám už přes rok, znám snad všechno... * Link postavy na armory: http://www.wowarmory.sk/player-status.fcgi?id=596008&page=char&s=18Alti 1. ještě mám DK 72 lvl Info o mě: * věk : 19 * Kontakt : kofr007@seznam.cz / ICQ :271753190 * Zájmy : hardcore gaming, auta, fitko, posezení s přáteli, flirt :-D * Jak dlouho hrajete WoW, jaké postavy a kde : Hraju od patche 1.8.0 ,začínal jsem na wowemu, později mangos, ascent... chvíli i na offi, jinak hrál jsem už za všechno, nejvíc zkušeností asi - war, hunter, warlock, paladin, DK, shaman * Jaký dny se vám hodí raidovat ? : Spíš víkendy * Používáte Ventrilo 2.1.4 a mikrofon?: Ano * Předchozí guildy (a důvody odchodu) : Pár menších guild, potom Hekma Ghar, ale GuM odešel a zrušil guildu, proto odcházím, s DK jsem hrál v IND, ale to bylo ještě před wotlk * Znáte někoho od nás ? : Nejspíš ne * Proč chcete jít právě do Cosmetic Wipes ?: Vypadáte jako solidní guilda, která prochází naxx bez zbytečnýho wipování :-D |
| | | Varisse Admin
Poèet pøíspìvkù : 167 Join date : 18. 10. 09 Age : 31 Location : Liberec
| Předmět: Re: Ragethorn - Shaman [Přijat] Sun Jan 31, 2010 10:28 pm | |
| No co teď koukám máš na sobě dost pvp věcí ,ale to by nebyl problém změnit.Nevím jestli kateřinka ( CL ) chce dalši ele shamany ,ale resto se myslím ešte hodí. Díky těm zkušenostem co jsi vyjmenoval bych to s tebou zkusil takže já sem ZA | |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Ragethorn - Shaman [Přijat] Sun Jan 31, 2010 10:49 pm | |
| Jo zrovna sem začal s arenama.... já chodil ele jen protože sem měl stejně lepší dps s resto equipem než většina lidí z guildy :-D jinak bych jel klidně i cementa, jestli potřebujete, ale musel bych sehnat lepší equip... |
| | | Varisse Admin
Poèet pøíspìvkù : 167 Join date : 18. 10. 09 Age : 31 Location : Liberec
| Předmět: Re: Ragethorn - Shaman [Přijat] Sun Jan 31, 2010 10:59 pm | |
| - Ragethorn napsal:
- Jo zrovna sem začal s arenama.... já chodil ele jen protože sem měl stejně lepší dps s resto equipem než většina lidí z guildy :-D jinak bych jel klidně i cementa, jestli potřebujete, ale musel bych sehnat lepší equip...
encha / resto sou snad volný no nevim musí se ti vyjádřit class leader | |
| | | Arnak
Poèet pøíspìvkù : 49 Join date : 18. 01. 10 Age : 35 Location : Bratislava
| Předmět: Re: Ragethorn - Shaman [Přijat] Sun Jan 31, 2010 11:07 pm | |
| Poznas mna, bol som nazvany No Skillom ked som pouzil fire elementala, kedze ako 2 resto shamani sme sa bili uz cca 15 minut Mhx spominal ze resto shamana nabere bez problemu, dalej, ak chces ist ako Off / Main Enha, tak mas aspon trochu toho gearu pripraveneho? Ja robim off Enha momentalne pac do 25 / 10 sa predsalen hodi boost na AP Takze rozhodnutie zalezi od Katrinaka a ja osobne som za. Stym ze 1 resto shamik do kazdeho raidu bude fajn. | |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Ragethorn - Shaman [Přijat] Sun Jan 31, 2010 11:16 pm | |
| Jo no xD
Něco málo na enha by se našlo....ale žádná sláva |
| | | Katerinka
Poèet pøíspìvkù : 37 Join date : 15. 01. 10
| Předmět: Re: Ragethorn - Shaman [Přijat] Sun Jan 31, 2010 11:19 pm | |
| - Ragethorn napsal:
- Jo no xD
Něco málo na enha by se našlo....ale žádná sláva takze jsem v celku unavenej takže tě beru jako Enha/Resto Přijat | |
| | | Anonymní Anonymní
| | | | Sponsored content
| Předmět: Re: Ragethorn - Shaman [Přijat] | |
| |
| | | | Ragethorn - Shaman [Přijat] | |
|
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| Status Class | Warrior 1 Arms (PvE) , 1 Tank , 1 Furry Rogue Full Hunter Full Mage 2 Slots Shaman Full Warlock Full Death Knight 1 Blood Druid Full Paladin 2 Prots Priest Full |
|