Cosmetic Wipes
Nick si dejte takový jaký máte ingame
Pokud vám aktivační mail nepříde ihned nezoufejte a nezakládejte hned new acc email vám příde ešte ten den nebo druhý
Cosmetic Wipes
Nick si dejte takový jaký máte ingame
Pokud vám aktivační mail nepříde ihned nezoufejte a nezakládejte hned new acc email vám příde ešte ten den nebo druhý
Cosmetic Wipes
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cosmetic Wipes

Stránky guildy Cosmetic Wipes

PříjemPortálLatest imagesRegistracePřihlášení

Ragethorn - Shaman [Přijat]

Goto down 
3 posters
AutorZpráva
Anonymní
Anonymní

Ragethorn - Shaman  [Přijat] Empty
PříspěvekPředmět: Ragethorn - Shaman [Přijat]   Ragethorn - Shaman  [Přijat] I_icon_minitimeSun Jan 31, 2010 10:22 pm

Postava:

* Ragethorn
* Resto/Ele Shaman,80
* JWC/Mining
* Postavu mám už přes rok, znám snad všechno...
* Link postavy na armory: http://www.wowarmory.sk/player-status.fcgi?id=596008&page=char&s=18

Alti

1. ještě mám DK 72 lvl

Info o mě:

* věk : 19
* Kontakt : kofr007@seznam.cz / ICQ :271753190
* Zájmy : hardcore gaming, auta, fitko, posezení s přáteli, flirt :-D
* Jak dlouho hrajete WoW, jaké postavy a kde : Hraju od patche 1.8.0 ,začínal jsem na wowemu, později mangos, ascent... chvíli i na offi, jinak hrál jsem už za všechno, nejvíc zkušeností asi - war, hunter, warlock, paladin, DK, shaman
* Jaký dny se vám hodí raidovat ? : Spíš víkendy
* Používáte Ventrilo 2.1.4 a mikrofon?: Ano

* Předchozí guildy (a důvody odchodu) : Pár menších guild, potom Hekma Ghar, ale GuM odešel a zrušil guildu, proto odcházím, s DK jsem hrál v IND, ale to bylo ještě před wotlk
* Znáte někoho od nás ? : Nejspíš ne
* Proč chcete jít právě do Cosmetic Wipes ?: Vypadáte jako solidní guilda, která prochází naxx bez zbytečnýho wipování :-D
Návrat nahoru Goto down
Varisse
Admin
Varisse

Poèet pøíspìvkù : 167

PříspěvekPředmět: Re: Ragethorn - Shaman [Přijat]   Ragethorn - Shaman  [Přijat] I_icon_minitimeSun Jan 31, 2010 10:28 pm

No co teď koukám máš na sobě dost pvp věcí ,ale to by nebyl problém změnit.Nevím jestli kateřinka ( CL ) chce dalši ele shamany ,ale resto se myslím ešte hodí. Díky těm zkušenostem co jsi vyjmenoval bych to s tebou zkusil takže já sem ZA
Návrat nahoru Goto down
https://varissehoo.forumczech.com
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Ragethorn - Shaman [Přijat]   Ragethorn - Shaman  [Přijat] I_icon_minitimeSun Jan 31, 2010 10:49 pm

Jo zrovna sem začal s arenama.... já chodil ele jen protože sem měl stejně lepší dps s resto equipem než většina lidí z guildy :-D jinak bych jel klidně i cementa, jestli potřebujete, ale musel bych sehnat lepší equip...
Návrat nahoru Goto down
Varisse
Admin
Varisse

Poèet pøíspìvkù : 167

PříspěvekPředmět: Re: Ragethorn - Shaman [Přijat]   Ragethorn - Shaman  [Přijat] I_icon_minitimeSun Jan 31, 2010 10:59 pm

Ragethorn napsal:
Jo zrovna sem začal s arenama.... já chodil ele jen protože sem měl stejně lepší dps s resto equipem než většina lidí z guildy :-D jinak bych jel klidně i cementa, jestli potřebujete, ale musel bych sehnat lepší equip...

encha / resto sou snad volný no nevim musí se ti vyjádřit class leader Smile
Návrat nahoru Goto down
https://varissehoo.forumczech.com
Arnak

Arnak

Poèet pøíspìvkù : 49

PříspěvekPředmět: Re: Ragethorn - Shaman [Přijat]   Ragethorn - Shaman  [Přijat] I_icon_minitimeSun Jan 31, 2010 11:07 pm

Poznas mna, bol som nazvany No Skillom ked som pouzil fire elementala, kedze ako 2 resto shamani sme sa bili uz cca 15 minut Very Happy

Mhx spominal ze resto shamana nabere bez problemu, dalej, ak chces ist ako Off / Main Enha, tak mas aspon trochu toho gearu pripraveneho? Smile Ja robim off Enha momentalne pac do 25 / 10 sa predsalen hodi boost na AP Smile

Takze rozhodnutie zalezi od Katrinaka a ja osobne som za. Stym ze 1 resto shamik do kazdeho raidu bude fajn.
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Ragethorn - Shaman [Přijat]   Ragethorn - Shaman  [Přijat] I_icon_minitimeSun Jan 31, 2010 11:16 pm

Jo no xD

Něco málo na enha by se našlo....ale žádná sláva
Návrat nahoru Goto down
Katerinka

Katerinka

Poèet pøíspìvkù : 37

PříspěvekPředmět: Re: Ragethorn - Shaman [Přijat]   Ragethorn - Shaman  [Přijat] I_icon_minitimeSun Jan 31, 2010 11:19 pm

Ragethorn napsal:
Jo no xD

takze jsem v celku unavenej takže tě beru jako Enha/Resto Přijat
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Ragethorn - Shaman [Přijat]   Ragethorn - Shaman  [Přijat] I_icon_minitimeSun Jan 31, 2010 11:27 pm

Katerinka napsal:
Ragethorn napsal:
Jo no xD

takze jsem v celku unavenej takže tě beru jako Enha/Resto Přijat
Díky What a Face cheers
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Ragethorn - Shaman [Přijat]   Ragethorn - Shaman  [Přijat] I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Ragethorn - Shaman [Přijat]
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» ahamanik-ele shaman [Přijat]
» Spix, Resto Shaman 80 [Přijat]
» Derean - resto shaman [Přijat]
» Andiron, Shaman, Troll. Elemental/Resto 80lvl [Přijat]
» Arias - Ele/resto shaman

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Cosmetic Wipes :: Přihlášky-