Nick:Eisha
main spec + class: No Elemental mě moc nebaví upřímně, ale co nadělat koupil jsem si dual talents a kupovat equip na enhacement a resto zvlášť to by se mi nevyplatilo takže později chci být enhacement a resto (umím se všema 3-ma tabulkami talentů ale ty 2 mě baví.
Profese: herbal 450 a alchemie 420 (riding 300).
Zkušenosti: za shama hraju asi 8měsíců z toho 1 a 4 měsíce druid a warr, celkem hraju wow 2 roky na Anthorii, ale začínal jsem na MistiQu
Jelikož wow armory moc nefunguje tak se nemůžete podívat ani na talenty. :-(
alti :
Solektrus - Druid - feral - LW - skinn - 76lvl
Ghostmen - Warr - fury - enchant - skinn - 65lvl
Věk: 18
Kontakt :
murinmen@seznam.cz Zajmy: WoW, sport, přítelkyně
Wow hraju 2 roky začínal sem na freeserveru mystiq mel sem tam druida odešel sem na anathorku, který mi doporučil kamarád. PVE zkušenosti mam celkem malé, potřebuju se hodně naučit pokud by jste chtěly. PVP mě baví ale je to už ohrané rád bych nové itemy a zkušenosti v raidech, dungeonech atd.
Jaký dny se vám hodí raidovat ? : Mě vyhovuje pondělí a středa odpoledne a víkendy pokud nejsem s přítelkyní tak od té 8 do 2do rána
Vt mam s mikrofonem GC taky .
Předchozí guildy (a důvody odchodu):Bylo jich dost (hlavne low guild) napisu posledni Hekma ghars duvod odchodu rozpadla se sice mam ted guildu co se poskladala z lidi z byvaly guild hekma ghars ale ta se bohuzel taky pomalu rozpada.-(tak hledam adekvatni nahradu :-)
Znáte někoho od nás ? Hogara
Proč chcete jít právě do Cosmetic Wipes ?
Vypadáte jako aktivní guilda, která ví co chce, doufám že budu mít to štěstí a budu se s Váma víse poznat.
Mějte se krásně. S pozdravem EISHA (aliaz Murin)
ODPOVĚDI:
I)
II)
Enhacement chci být (to je můj sen), ale nemůžu sehnat věci takže udělám co nejdříve 80-ku pak si něco seženu z LW, aukce atd. (na druidovi mám LW takže v poho).