Cosmetic Wipes
Nick si dejte takový jaký máte ingame
Pokud vám aktivační mail nepříde ihned nezoufejte a nezakládejte hned new acc email vám příde ešte ten den nebo druhý
Cosmetic Wipes
Nick si dejte takový jaký máte ingame
Pokud vám aktivační mail nepříde ihned nezoufejte a nezakládejte hned new acc email vám příde ešte ten den nebo druhý
Cosmetic Wipes
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cosmetic Wipes

Stránky guildy Cosmetic Wipes

PříjemPortálLatest imagesRegistracePřihlášení

EISHA - Shamman - Resto + Elemental [Přijat]

Goto down 
4 posters
AutorZpráva
Eisha

Poèet pøíspìvkù : 1

EISHA - Shamman - Resto + Elemental [Přijat] Empty
PříspěvekPředmět: EISHA - Shamman - Resto + Elemental [Přijat]   EISHA - Shamman - Resto + Elemental [Přijat] I_icon_minitimeFri Feb 12, 2010 8:40 pm

Nick:Eisha
main spec + class: No Elemental mě moc nebaví upřímně, ale co nadělat koupil jsem si dual talents a kupovat equip na enhacement a resto zvlášť to by se mi nevyplatilo takže později chci být enhacement a resto (umím se všema 3-ma tabulkami talentů ale ty 2 mě baví.
Profese: herbal 450 a alchemie 420 (riding 300).
Zkušenosti: za shama hraju asi 8měsíců z toho 1 a 4 měsíce druid a warr, celkem hraju wow 2 roky na Anthorii, ale začínal jsem na MistiQu
Jelikož wow armory moc nefunguje tak se nemůžete podívat ani na talenty. :-(
alti :

Solektrus - Druid - feral - LW - skinn - 76lvl
Ghostmen - Warr - fury - enchant - skinn - 65lvl

Věk: 18
Kontakt : murinmen@seznam.cz
Zajmy: WoW, sport, přítelkyně

Wow hraju 2 roky začínal sem na freeserveru mystiq mel sem tam druida odešel sem na anathorku, který mi doporučil kamarád. PVE zkušenosti mam celkem malé, potřebuju se hodně naučit pokud by jste chtěly. PVP mě baví ale je to už ohrané rád bych nové itemy a zkušenosti v raidech, dungeonech atd.

Jaký dny se vám hodí raidovat ? : Mě vyhovuje pondělí a středa odpoledne a víkendy pokud nejsem s přítelkyní tak od té 8 do 2do rána
Vt mam s mikrofonem GC taky .

Předchozí guildy (a důvody odchodu):Bylo jich dost (hlavne low guild) napisu posledni Hekma ghars duvod odchodu rozpadla se sice mam ted guildu co se poskladala z lidi z byvaly guild hekma ghars ale ta se bohuzel taky pomalu rozpada.-(tak hledam adekvatni nahradu :-)

Znáte někoho od nás ? Hogara
Proč chcete jít právě do Cosmetic Wipes ?
Vypadáte jako aktivní guilda, která ví co chce, doufám že budu mít to štěstí a budu se s Váma víse poznat.
Mějte se krásně. S pozdravem EISHA (aliaz Murin)

ODPOVĚDI:
I)
1) EISHA - http://www.wowarmory.sk/player-status.fcgi?id=857565&page=char&s=18 (je tam napsaná guilda, ale ve hře ji nemám je to blbě aktualizováno, dík za pochopení)

2) SOLEKTRUS - http://www.wowarmory.sk/player-status.fcgi?id=529542&page=char&s=18

3) GHOSTMEN - http://www.wowarmory.sk/player-status.fcgi?id=359778&page=char&s=18

II)
Enhacement chci být (to je můj sen), ale nemůžu sehnat věci takže udělám co nejdříve 80-ku pak si něco seženu z LW, aukce atd. (na druidovi mám LW takže v poho).

Naposledy upravil Eisha dne Fri Feb 12, 2010 11:34 pm, celkově upraveno 4 krát
Návrat nahoru Goto down
Alectran.

Alectran.

Poèet pøíspìvkù : 20

PříspěvekPředmět: Re: EISHA - Shamman - Resto + Elemental [Přijat]   EISHA - Shamman - Resto + Elemental [Přijat] I_icon_minitimeFri Feb 12, 2010 9:34 pm

Linkna armory dodej pls....jinak fajna prihlaska Smile
Návrat nahoru Goto down
Arnak

Arnak

Poèet pøíspìvkù : 49

PříspěvekPředmět: Re: EISHA - Shamman - Resto + Elemental [Přijat]   EISHA - Shamman - Resto + Elemental [Přijat] I_icon_minitimeFri Feb 12, 2010 9:58 pm

Ak by si siel main Enha tak by bolo paradne Smile taki nam chyba minimalne jeden do druhej 25 kvoli boostu na AP + totemy.
Návrat nahoru Goto down
Katerinka

Katerinka

Poèet pøíspìvkù : 37

PříspěvekPředmět: Re: EISHA - Shamman - Resto + Elemental [Přijat]   EISHA - Shamman - Resto + Elemental [Přijat] I_icon_minitimeSat Feb 13, 2010 2:33 pm

PRIJAT
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: EISHA - Shamman - Resto + Elemental [Přijat]   EISHA - Shamman - Resto + Elemental [Přijat] I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

EISHA - Shamman - Resto + Elemental [Přijat]
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Cosmetic Wipes :: Přihlášky-
Přejdi na: