Cosmetic Wipes
Nick si dejte takový jaký máte ingame
Pokud vám aktivační mail nepříde ihned nezoufejte a nezakládejte hned new acc email vám příde ešte ten den nebo druhý
Cosmetic Wipes
Nick si dejte takový jaký máte ingame
Pokud vám aktivační mail nepříde ihned nezoufejte a nezakládejte hned new acc email vám příde ešte ten den nebo druhý
Cosmetic Wipes
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cosmetic Wipes

Stránky guildy Cosmetic Wipes

PříjemPortálLatest imagesRegistracePřihlášení

Naija hunter

Goto down 
2 posters
AutorZpráva
Naija

Poèet pøíspìvkù : 1

Naija hunter Empty
PříspěvekPředmět: Naija hunter   Naija hunter I_icon_minitimeThu Mar 11, 2010 10:19 am

Nick postavy: Naija

Main spec + class, lvl: Beastmastery hunter 80 (2nd Marksmanship)

Profese: Engineering , Mining

Zkušenosti s postavou - Pokud jste hráli na official realmech - napište kde, kdy, guild + progress. Progress: všechny wotlk HC, Naxxramas 10/25. Znám kompletní taktiky.

Link postavy na armory: http://www.wowarmory.sk/player-status.fcgi?id=710587&page=char&s=18

Alti: Hníízdo 29 Shadow priest (pvp)

Info o altech: Na priestovi mám nějake heirloomy ale momentálně ho moc neexpím, není čas kvůli raidovani s mainem.

Info o mě:

Věk:17

Kontakt - E-mail / ICQ : Naija@centrum.cz / 243-697-587

Zájmy (nejen wow:)): sport, ženy víno zpěv

Jak dlouho hrajete WoW, jaké postavy a kde.:
Wow jsem začal hrát na serveru Mystiq.org(2.4.3) asi před dvěma lety. Vyexpil jsem warlocka a nasbíral pvp equip (s1). Na serveru Anthoria jsem se zaměřil především na pve s Rogue. Poté co byl na Anthoriu zaveden WOTLK jsem si udělal huntera. Nyní už mám itemy většinou z Naxxramasu 10 man (včetně 2x t7), několik z 25 a něco za repku - full epic.

Jaký dny se vám hodí raidovat ? :kterýkoliv den

Používáte Ventrilo 2.1.4 a mikrofon? ano

Předchozí guildy (a důvody odchodu): guildy: Jesus had a Soulstone, Hekma Ghar, Servants of Death. Nechopnost guild chodit pravidelné 25 Naxxramasy.

Znáte někoho od nás ? : zatím ne

Proč chcete jít právě do Cosmetic Wipes ? : Slyšel jsem že CW má pravidelné full clean 25 raidy. Myslím že CW patří k nejlepším guildám u hordy, a bude progressovat ulduar.

EDIT: Talenty samozřejmě podle bosů měním , marksmanship hraji také , nebránim se je mít jako primární.

Naposledy upravil Naija dne Thu Mar 11, 2010 3:28 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
curson

curson

Poèet pøíspìvkù : 55

Naija hunter Empty
PříspěvekPředmět: Re: Naija hunter   Naija hunter I_icon_minitimeThu Mar 11, 2010 12:53 pm

BM k nicemu, takze proti
Návrat nahoru Goto down

Naija hunter
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Linaya - BM Hunter 80 [Nepřijat]
» Hunter Brutal DPS, 80lvl [Nepřijat]
» Zullzag, Hunter, Marksman/survival, 8O lvl [Přijat]
» Bakkar, hunter, tauren, Survival mix Marksmanship, DPS 80lvl [Přijat]

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Cosmetic Wipes :: Přihlášky-