Nick postavy: Naija
Main spec + class, lvl: Beastmastery hunter 80 (2nd Marksmanship)
Profese: Engineering , Mining
Zkušenosti s postavou - Pokud jste hráli na official realmech - napište kde, kdy, guild + progress. Progress: všechny wotlk HC, Naxxramas 10/25. Znám kompletní taktiky.
Link postavy na armory:
http://www.wowarmory.sk/player-status.fcgi?id=710587&page=char&s=18Alti: Hníízdo 29 Shadow priest (pvp)
Info o altech: Na priestovi mám nějake heirloomy ale momentálně ho moc neexpím, není čas kvůli raidovani s mainem.
Info o mě:
Věk:17
Kontakt - E-mail / ICQ :
Naija@centrum.cz / 243-697-587
Zájmy (nejen wow:)): sport, ženy víno zpěv
Jak dlouho hrajete WoW, jaké postavy a kde.:
Wow jsem začal hrát na serveru Mystiq.org(2.4.3) asi před dvěma lety. Vyexpil jsem warlocka a nasbíral pvp equip (s1). Na serveru Anthoria jsem se zaměřil především na pve s Rogue. Poté co byl na Anthoriu zaveden WOTLK jsem si udělal huntera. Nyní už mám itemy většinou z Naxxramasu 10 man (včetně 2x t7), několik z 25 a něco za repku - full epic.
Jaký dny se vám hodí raidovat ? :kterýkoliv den
Používáte Ventrilo 2.1.4 a mikrofon? ano
Předchozí guildy (a důvody odchodu): guildy: Jesus had a Soulstone, Hekma Ghar, Servants of Death. Nechopnost guild chodit pravidelné 25 Naxxramasy.
Znáte někoho od nás ? : zatím ne
Proč chcete jít právě do Cosmetic Wipes ? : Slyšel jsem že CW má pravidelné full clean 25 raidy. Myslím že CW patří k nejlepším guildám u hordy, a bude progressovat ulduar.
EDIT: Talenty samozřejmě podle bosů měním , marksmanship hraji také , nebránim se je mít jako primární.