|
| Bakkar, hunter, tauren, Survival mix Marksmanship, DPS 80lvl [Přijat] | |
| | Autor | Zpráva |
---|
Bakkar
Poèet pøíspìvkù : 1 Join date : 16. 02. 10
| Předmět: Bakkar, hunter, tauren, Survival mix Marksmanship, DPS 80lvl [Přijat] Tue Feb 16, 2010 5:37 pm | |
| Postava: Bakkar Survival mix Marksmanship, DPS, 80lvl Leatherworking(441), Skinning Za huntera hraju asi rok a pul a mam za sebou uz docela dost 80tkovych raidu ( 10 i 25 ) http://www.wowarmory.sk/player-status.fcgi?id=560112&page=char&s=18nemám moc štěstí na ROLL Alti mám jen Roguna lvl 17, Timmo Info o mě: 15let 494922490 hraju závodně házenou... na raidy mám nejvíc času v úterý, v pátek a v sobotu Ventrilo mám i mikrofon... Doufám že se tady pro mě najde místo a určitě nebudete litovat když mě přijmete.... | |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Bakkar, hunter, tauren, Survival mix Marksmanship, DPS 80lvl [Přijat] Tue Feb 16, 2010 5:59 pm | |
| ok status hunter mame full takze na dve 25ky su dokopy 4ia....ale vzdy treba niekoho do zalohy,ak u teba uvidim snahu,lepsi gear lepsie sockety po case budem rad.Takze Ta berem na skusku 30 dni. takze wellcome a napis ingame o invite |
| | | curson
Poèet pøíspìvkù : 55 Join date : 15. 01. 10 Location : Praha
| Předmět: Re: Bakkar, hunter, tauren, Survival mix Marksmanship, DPS 80lvl [Přijat] Tue Feb 16, 2010 6:01 pm | |
| ta stamina i kdyz lomena s jinym statem me zarazi.... + si myslim ze kdyby si mel marksmana jako primal build mel bys vyssi stance, suma sumarum jsem PRO pokud budes ochotnej pozmenit neco malo edit: crustie mi nenechal tu radost abych to stihnul napsat pred nim | |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Bakkar, hunter, tauren, Survival mix Marksmanship, DPS 80lvl [Přijat] Tue Feb 16, 2010 6:08 pm | |
| no ono ak kces u nas vydrzat,budes musiet rapidne pomenit gemy+eq. + by som bol radsej keby ides za marksmanshipa pretoze ten nam chyba... |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Bakkar, hunter, tauren, Survival mix Marksmanship, DPS 80lvl [Přijat] | |
| |
| | | | Bakkar, hunter, tauren, Survival mix Marksmanship, DPS 80lvl [Přijat] | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| Status Class | Warrior 1 Arms (PvE) , 1 Tank , 1 Furry Rogue Full Hunter Full Mage 2 Slots Shaman Full Warlock Full Death Knight 1 Blood Druid Full Paladin 2 Prots Priest Full |
|