Cosmetic Wipes
Nick si dejte takový jaký máte ingame
Pokud vám aktivační mail nepříde ihned nezoufejte a nezakládejte hned new acc email vám příde ešte ten den nebo druhý
Cosmetic Wipes
Nick si dejte takový jaký máte ingame
Pokud vám aktivační mail nepříde ihned nezoufejte a nezakládejte hned new acc email vám příde ešte ten den nebo druhý
Cosmetic Wipes
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cosmetic Wipes

Stránky guildy Cosmetic Wipes

PříjemPortálLatest imagesRegistracePřihlášení

Bakkar, hunter, tauren, Survival mix Marksmanship, DPS 80lvl [Přijat]

Goto down 
2 posters
AutorZpráva
Bakkar

Poèet pøíspìvkù : 1

Bakkar, hunter, tauren, Survival mix Marksmanship, DPS 80lvl [Přijat] Empty
PříspěvekPředmět: Bakkar, hunter, tauren, Survival mix Marksmanship, DPS 80lvl [Přijat]   Bakkar, hunter, tauren, Survival mix Marksmanship, DPS 80lvl [Přijat] I_icon_minitimeTue Feb 16, 2010 5:37 pm

Postava:
Bakkar
Survival mix Marksmanship, DPS, 80lvl
Leatherworking(441), Skinning
Za huntera hraju asi rok a pul a mam za sebou uz docela dost 80tkovych raidu ( 10 i 25 )
http://www.wowarmory.sk/player-status.fcgi?id=560112&page=char&s=18
nemám moc štěstí na ROLL Very Happy

Alti
mám jen Roguna lvl 17, Timmo

Info o mě:
15let
494922490
hraju závodně házenou... Very Happy
na raidy mám nejvíc času v úterý, v pátek a v sobotu
Ventrilo mám i mikrofon...Smile

Doufám že se tady pro mě najde místo a určitě nebudete litovat když mě přijmete....Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Bakkar, hunter, tauren, Survival mix Marksmanship, DPS 80lvl [Přijat]   Bakkar, hunter, tauren, Survival mix Marksmanship, DPS 80lvl [Přijat] I_icon_minitimeTue Feb 16, 2010 5:59 pm

ok status hunter mame full takze na dve 25ky su dokopy 4ia....ale vzdy treba niekoho do zalohy,ak u teba uvidim snahu,lepsi gear lepsie sockety po case budem rad.Takze Ta berem na skusku 30 dni.
takze wellcome a napis ingame o invite
Návrat nahoru Goto down
curson

curson

Poèet pøíspìvkù : 55

PříspěvekPředmět: Re: Bakkar, hunter, tauren, Survival mix Marksmanship, DPS 80lvl [Přijat]   Bakkar, hunter, tauren, Survival mix Marksmanship, DPS 80lvl [Přijat] I_icon_minitimeTue Feb 16, 2010 6:01 pm

ta stamina i kdyz lomena s jinym statem me zarazi.... + si myslim ze kdyby si mel marksmana jako primal build mel bys vyssi stance, suma sumarum jsem PRO pokud budes ochotnej pozmenit neco malo What a Face

edit: crustie mi nenechal tu radost abych to stihnul napsat pred nim Razz
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Bakkar, hunter, tauren, Survival mix Marksmanship, DPS 80lvl [Přijat]   Bakkar, hunter, tauren, Survival mix Marksmanship, DPS 80lvl [Přijat] I_icon_minitimeTue Feb 16, 2010 6:08 pm

no ono ak kces u nas vydrzat,budes musiet rapidne pomenit gemy+eq.
+ by som bol radsej keby ides za marksmanshipa pretoze ten nam chyba...
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Bakkar, hunter, tauren, Survival mix Marksmanship, DPS 80lvl [Přijat]   Bakkar, hunter, tauren, Survival mix Marksmanship, DPS 80lvl [Přijat] I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Bakkar, hunter, tauren, Survival mix Marksmanship, DPS 80lvl [Přijat]
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Cosmetic Wipes :: Přihlášky-
Přejdi na: