|
| Linaya - BM Hunter 80 [Nepřijat] | |
| | Autor | Zpráva |
---|
Linaya
Poèet pøíspìvkù : 9 Join date : 05. 02. 10
| Předmět: Linaya - BM Hunter 80 [Nepřijat] Fri Feb 05, 2010 3:09 pm | |
| Postava: Nick postavy: Linaya Main spec + class, lvl: BM Hunter 80 Profese : LW + Skinning Zkušenosti s postavou: celkem dobrý (imo) Link postavy na armory: ZDE!Alti Info o altech: Pouze lvl 55 DK (možná časem), jinak solo main... Info o mě: Věk: 24 Kontakt - E-mail / ICQ : 150581898 / Skype: brakedown88 Zájmy (nejen wow:)) : Lineage2, CS:S, dobré seriály, dobrej pokec s lidma Jak dlouho hrajete WoW, jaké postavy a kde: NEaktivně asi 2 roky, začínal jsem na TBC 2.1.4 na malým serveru CZG (hlavní server CZG byl na Lineage2, kde jsem byl GM/ADMIN/DEV), jinak ve WoW jsem celkem newbie, ale učím se hodně rychle... (hrával jsem L2 přes 4 roky vč. dev práce) Jaký dny se vám hodí raidovat ? : kdykoliv... Používáte Ventrilo 2.1.4 a mikrofon? : neumím bez toho žít.. (zvyk z L2 - zapne se VT, pak hra, a kecá se a kecá ) Předchozí guildy (a důvody odchodu) : Shadow of Legion... Guilda se bohužel rozpadá, málo aktiv lidí, nemožnost jít guildově na větší raidy... Znáte někoho od nás ? : Predatorian Proč chcete jít právě do Cosmetic Wipes ? : proč ne? | |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Linaya - BM Hunter 80 [Nepřijat] Fri Feb 05, 2010 3:41 pm | |
| takze...idem v bodoch: 1, beast mastery spec - absolutne nevhodny do raidov a dungov (celkovo na PVE) 2, equip - dost slaby,kcelo by to item lvl 200 aspon na jednom iteme 3, zaujal ma tvoj skype nick ----censored----
Naposledy upravil Crustie dne Fri Feb 05, 2010 4:31 pm, celkově upraveno 1 krát |
| | | Linaya
| Předmět: Re: Linaya - BM Hunter 80 [Nepřijat] Fri Feb 05, 2010 3:54 pm | |
| - Crustie napsal:
- ...
To že má někdo 88 někde hned neznamená, že je nácek, nebo se straní k nějaké ideologii... 8 je moje oblíbené číslo, proto ho tam má, proč dvakrát? protože to vypadá líp, s nacizmem to nemá vůbec nic společnýho... W/E zkusit jsem to zkusil, tak se mějte... | |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Linaya - BM Hunter 80 [Nepřijat] Fri Feb 05, 2010 3:58 pm | |
| -----deleted lebo varisse ma znici -----
Naposledy upravil Crustie dne Fri Feb 05, 2010 4:30 pm, celkově upraveno 1 krát |
| | | Katerinka
Poèet pøíspìvkù : 37 Join date : 15. 01. 10
| Předmět: Re: Linaya - BM Hunter 80 [Nepřijat] Fri Feb 05, 2010 3:59 pm | |
|
Naposledy upravil Katerinka dne Fri Feb 05, 2010 4:16 pm, celkově upraveno 1 krát | |
| | | Linaya
| Předmět: Re: Linaya - BM Hunter 80 [Nepřijat] Fri Feb 05, 2010 4:01 pm | |
| - Crustie napsal:
- ...
Sry chlape, ale to že mám někde 88 mě hned nekřížkuje k nějakým bezmozkům... O historii vím svý, o blbcích co todle číslo berou jako svatej obrázek taky... Myslím si, že jsem dost inteligentní na to, abych se nijak nespojoval s idioty, ke kterým mě ty řadíš... | |
| | | Linaya
| Předmět: Re: Linaya - BM Hunter 80 [Nepřijat] Fri Feb 05, 2010 4:05 pm | |
| - Katerinka napsal:
- Crustie napsal:
- brakedown+88 : hatecore,hatecore: neonazi...prepac ale toto mi nevyhovoris...
je to smutne ale rasisty neberem Klidně mě neberte, ale nechci aby mě někdo řadil k náckům... | |
| | | Varisse Admin
Poèet pøíspìvkù : 167 Join date : 18. 10. 09 Age : 31 Location : Liberec
| Předmět: Re: Linaya - BM Hunter 80 [Nepřijat] Fri Feb 05, 2010 4:07 pm | |
| Crustie ? trochu te nechapu .. to soudis podle nicku ? .. katerinka se zna s resto druidem Nemcour .. sou to taky nacisti ? .. eq by se dal vylepsit a myslim si ze pro huntera je misto kdyz ty chodis jak se vyspis a muisha chodi na raidy taky pozdě ... no doufam ze si prectes co sem napsal ja sem PRO noviho huntera ,ale zalezi od CLka takze GL Linaya | |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Linaya - BM Hunter 80 [Nepřijat] Fri Feb 05, 2010 4:22 pm | |
| hmmm ked to vravis takto Lin... neznies mi ako nacek....no ale musis uznat ze tvoj nick to dost naznacuje. 2 varisse : ja viem ze je malo huntov,ale spomen si tiez na Brota ktory mal lepsi eq a nepresiel skusobnou dobou. a este sa vratim tu k prihlaskovanemu : tak trochu objasni situaciu BM huntra v pve |
| | | Linaya
| Předmět: Re: Linaya - BM Hunter 80 [Nepřijat] Fri Feb 05, 2010 4:25 pm | |
| Ještě teda, abych vyvrátil tvůj dojem, že jsem nácek, tak ti můžu řict: - nepiju alkohol - neberu drogy - jedinný zlozvyk je kouření - oblíbená hudba Trance/House/Electro, nevadí mi žádný styl hudby ani Rock/Metal/whatever - vlasů mám až moc (někdy) holohlavý jsem nikdy nebyl - bombra nenosím, nelíbí se mi ani těžký boty, celoročně obutej v teniskách - mám psa, není to ani boxer, ani rotvajler - Zlatý retriever... nejmenuje se ani Hittler, ani Goering nebo nějaký další chytrolín - mám svůj názor na některý "tmavší", ale nemám potřebu ho prezentovat veřejně, natož ho někde prosazovat za svatou pravdu... Už jen todle je dle mého dost bodů, které jsou naprosto opačné k tomu, k čemu mě ty řadíš... Ad. nick: nick BrakeDown mám od svých 14ti? let cca.... - gramaticky nedává v angličtině smysl - byl vymyšlenej jen tak, dobře zní... postupem času mi každej říkal Brejk zbytek upadl... - číslo 8 je mý oblíbený... i kdybych si těch 8 hodil kolik chci, nikdy to nebude znak příslušnosti, ale oblíbenost... | |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Linaya - BM Hunter 80 [Nepřijat] Fri Feb 05, 2010 4:29 pm | |
| dobre presvecil si ma len aby si vedel som na neonacizmus dost alergicky tak prepac moju mozno unahlenu reakciu... Tak teda sa vratme k huntrovi ... chodis pve? si zamerany skor na pvp alebo pve? preco hras BM ktory je v PVE nehratelny na anthorii ? EDIT: + neviem na aky styl hrania mas ten talent tree upraveny ale mne nepripada moc dobry na pvp ani pve |
| | | Linaya
| Předmět: Re: Linaya - BM Hunter 80 [Nepřijat] Fri Feb 05, 2010 4:34 pm | |
| - Crustie napsal:
- dobre presvecil si ma
len aby si vedel som na neonacizmus dost alergicky tak prepac moju mozno unahlenu reakciu... Tak teda sa vratme k huntrovi ... chodis pve? si zamerany skor na pvp alebo pve? preco hras BM ktory je v PVE nehratelny na anthorii ? NP... Já se nestraním k nikomu, taky mi vadí některý "ideologie", ale jsem spíš flegmatik, takže to přehlížím, dokud mi nerozbíjí auto/barák Jinak... Jsem čerstvá 80tka, takže to vysvětluje můj EQ... PvE mi nevadí, rád půjdu jakýkoliv dung/raid/whatever... PvP mě baví, proto jsem hrál L2, která je víc zaměřená na PvP (sice jiný mechanizmus, ale je) Hraju BM, protože mi vyhovuje... Myslím si, že se dá i na PvE využít dobře... Jsem optimista, takže i doufám, že se časem ty BM talenty doladí, nicméně neměl jsem zatím žádný problém se nějakým způsobem uplatnit jak v dungu, tak v běžným questění/farmení... | |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Linaya - BM Hunter 80 [Nepřijat] Fri Feb 05, 2010 4:41 pm | |
| mozem ti na sto percent povedat ze BM sa v raide hrat neda s jednoduchych dovodov...a to napriklad ze pet dava Growl aj ked je vypnuty cim moze posrat napriklad Grobullusa ked preaggruje a Grobullus ogrca cely raid,co znamena wipe a to znamena fail. Potom,pet na anthorii dava aj s BM talentami miniaturny DMG (vynimky su Wolverines bite,a niekedy Bite,ale maju velky CD takze raz za pol minuty rana nad 1k v pve slabota). Vacsina BM talentov nejde ako ma. Pet nevydrzi jedno posrane AoE na anthorii. Ked ti zhebne,sam nic nespravis kedze u BM huntov pet tvori velku cast dmg. k pve pvp,.....sme pve guilda neviem ci prave nasa guilda by bola pre teba salka caju.
ps: pet preaggruje vzdy,cize trhne aggro tankovi a hned za tym dostane IK od bossa ktory moze narobit neplechu v celom raide |
| | | Linaya
| Předmět: Re: Linaya - BM Hunter 80 [Nepřijat] Fri Feb 05, 2010 4:48 pm | |
| - Crustie napsal:
- ...
Agro si hlídat umím, takže se mi na peta nic netrhá, pokud ho záměrně něchcu poslat na moba, kterej se urve na heal (př.)... Bohužel celý BM spec závisí na tom, kdy to konečně devové doladí, stále zůstávám optimistický Když mi zhebne, musím doufat, že konečně opraví HotP, kterej mi chybí i v PvP Mno a k tomu proč vy... Včera jsem byl s pár lidma v nějakých HC, nabízeli mi vaši guildu, jelikož už moje guilda nějak odumírá a já bych rád zkusil něco jinýho, tak jsem tu... | |
| | | Varisse Admin
| Předmět: Re: Linaya - BM Hunter 80 [Nepřijat] Fri Feb 05, 2010 4:50 pm | |
| - Linaya napsal:
- ...
Agro si hlídat umím, takže se mi na peta nic netrhá, pokud ho záměrně něchcu poslat na moba, kterej se urve na heal (př.)... Bohužel celý BM spec závisí na tom, kdy to konečně devové doladí, stále zůstávám optimistický Když mi zhebne, musím doufat, že konečně opraví HotP, kterej mi chybí i v PvP Mno a k tomu proč vy... Včera jsem byl s pár lidma v nějakých HC, nabízeli mi vaši guildu, jelikož už moje guilda nějak odumírá a já bych rád zkusil něco jinýho, tak jsem tu...[/quote] Byl by takový problém hodit si Mark bo surv talenty ? | |
| | | mhxlol
Poèet pøíspìvkù : 76 Join date : 07. 01. 10 Age : 38
| Předmět: Re: Linaya - BM Hunter 80 [Nepřijat] Fri Feb 05, 2010 4:52 pm | |
| Zvláštní náhoda - kámoš z ofi BM hunter nick Lanaya Abych okomentoval nick breakdown88 - asi smůla že zrovna Crustie je odborník na neonacismus, protože mě by ta souvislost nikdy v životě nenapadla, v tomhle jsem asi "out" ale nevim co je 88 pro nácky. Nicméně to co tady Crustie říká o hunterech je asi pravda. Jde jen o to že dokud se to nespraví tak BM opravdu do raidu ne. Ale proč nezkusit jiný spec? | |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Linaya - BM Hunter 80 [Nepřijat] Fri Feb 05, 2010 4:54 pm | |
| nemyslel som tvoje aggro myslel som aggro peta ktory bohuzial nieje opraveny takze ked vypnes GROWL (taunt) s autocastu....casti ho stale a vzdy preaggruje.Ak myslis ze ako BM hunt v raide budes mat iba peta pri boku pasivneho no neviem neviem....das fakt male dps.. Prepac musim trvat na tom ze jedine co sa da hrat je survival do pve alebo maximalne marksmanship (ktory tiez dost pokulhava,a viac menej je dobry len koli supportu raidu). |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Linaya - BM Hunter 80 [Nepřijat] Fri Feb 05, 2010 4:58 pm | |
| 2 mhx : rychlo ti to objasnim 88 - poradie pismen v abecede cize HH,a to znamena Hail Hitler Brakedown: podobne slovu breakdown co je nieco ako moshe v hardcore muzike ktoru neskor prebrali neonacisti a premenovali na hatecore. cize breakdown v spojitosti s hail hitler my vychadzalo slovo HATECORE |
| | | Linaya
| Předmět: Re: Linaya - BM Hunter 80 [Nepřijat] Fri Feb 05, 2010 5:02 pm | |
| - mhxlol napsal:
- Zvláštní náhoda - kámoš z ofi BM hunter nick Lanaya Abych okomentoval nick breakdown88 - asi smůla že zrovna Crustie je odborník na neonacismus, protože mě by ta souvislost nikdy v životě nenapadla, v tomhle jsem asi "out" ale nevim co je 88 pro nácky. Nicméně to co tady Crustie říká o hunterech je asi pravda. Jde jen o to že dokud se to nespraví tak BM opravdu do raidu ne. Ale proč nezkusit jiný spec?
Lanaya je postava z doty... Odtamaď je taky Linaya (akorát je to krapet originálnější, než to přímo jenom kopnout ) 8. písmeno v abecedě je H... Proto to někteří spojují s HH - to si domyslíš, ni? Co se týče jinýho specu... On by to problém nebyl, ale celkem jsem si zvykl na BMko, a upřímně, chci hrát tu postavu tak, jak mě to vyhovuje - je to jenom hra... Jinak co se týče celkové hry, tak od ní čekám hlavně zábavu, žádný zbytečný nervy nic... Proto hledám pohodovou guildu s aktiv VT - bez VT mi přijde ta hra jako singlovka, rád si pokecám a důležitý je, aby tam byly pohodoví lidi... Jestli vám to BM, nebo cokoliv jinýho vadí, tak půjdu jinam jak jsem už psal, nabízeli mi to lidi se kterýma jsem byl včera v HC, tak jsem to zkusil (za zkoušku nic nedám, že) | |
| | | Varisse Admin
| Předmět: Re: Linaya - BM Hunter 80 [Nepřijat] Fri Feb 05, 2010 5:07 pm | |
| No proste BM ja na nic to je jako by si tam nebyl tzn. ze pokud nedas marksman nebo surv tak ses na nic.. jinak sme pohodovej kolektiv kterej vt hodne pouziva a je u nas zabava ae proste pokud nesplnis podminku kterou sme ti dali tak GL jinde | |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Linaya - BM Hunter 80 [Nepřijat] Fri Feb 05, 2010 5:10 pm | |
| ano myslim ze sme pohodova guilda,ale nie v zmysle slova ze tu mame leharo a raidy sa chodia len tak aby sa dali,raidy kceme davat co najlepsie,kceme sa zlepsovat a kazdy zo seba vymackat maximum v pve Kedze kces ostat pri BM (co ti dako neberem),je to pre nas bohuzial skor minus...takze za mna znie verdikt (po dokladnom zvazeni) NIE. Prajem vela stastia v inej guilde,a prepac mi tie obvinenia |
| | | Linaya
| Předmět: Re: Linaya - BM Hunter 80 [Nepřijat] Fri Feb 05, 2010 5:12 pm | |
| | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Linaya - BM Hunter 80 [Nepřijat] | |
| |
| | | | Linaya - BM Hunter 80 [Nepřijat] | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| Status Class | Warrior 1 Arms (PvE) , 1 Tank , 1 Furry Rogue Full Hunter Full Mage 2 Slots Shaman Full Warlock Full Death Knight 1 Blood Druid Full Paladin 2 Prots Priest Full |
|