|
| Auuri, priest, blood elf. holy/disco, lvl 80 [Přijat] | |
| | Autor | Zpráva |
---|
Auuri
Poèet pøíspìvkù : 1 Join date : 15. 02. 10
| Předmět: Auuri, priest, blood elf. holy/disco, lvl 80 [Přijat] Mon Feb 15, 2010 9:58 pm | |
| Auuri 80 level Priest PvP málokdy.. PvE holy/shadow Profese: Ench a Tailoring http://www.wowarmory.sk/player-status.fcgi?id=875097&page=char&s=18Za priesta hraju cca 2 roky.. Alt: Sassian, 45 warlock Věk: 15 Skype: Dadacer ICQ: 473109576 ale jsem hlavně na tom skypu.. Nebo ve hře.. ) Wowko hraju zhruba dva roky, začla jsem hrát za priesta na Anthorii Na raidy mám čas asi každý den, ale nejlepší by byly ty víkendy. VT mám, mikrofon taky.. Z Cosmetic Wipes znám Koalistu, možná že i Mhxlol si na mě bude pamatovat První guildou byla Shadow of Legion, ale ta se rozpadla.. Další The Machine a pak Twilight angles, ty skončily bohužel stejně. Do Cosmetic wipes bych chtěla hlavně protože jste schopná guilda, která složí kvalitní raidy | |
| | | Hubajs
Poèet pøíspìvkù : 20 Join date : 05. 02. 10
| Předmět: Re: Auuri, priest, blood elf. holy/disco, lvl 80 [Přijat] Mon Feb 15, 2010 10:07 pm | |
| pekny equip, talenty bych sice trosku pozmenil,kazdopadne nice.. | |
| | | Varisse Admin
Poèet pøíspìvkù : 167 Join date : 18. 10. 09 Age : 31 Location : Liberec
| Předmět: Re: Auuri, priest, blood elf. holy/disco, lvl 80 [Přijat] Mon Feb 15, 2010 10:41 pm | |
| Hm mhx už u nás není K věci možná bysme eště ňákýho priesta užili no .. počkej si na vyjádření choleruse / lifelesse | |
| | | Lifeless
Poèet pøíspìvkù : 10 Join date : 09. 01. 10
| Předmět: Re: Auuri, priest, blood elf. holy/disco, lvl 80 [Přijat] Tue Feb 16, 2010 1:00 am | |
| - Hubajs napsal:
- pekny equip, talenty bych sice trosku pozmenil,kazdopadne nice..
suhlasim za eq mas u mna +, tie talenty troska pomenime kazdopadne som ZA, este uvidime co cholero | |
| | | Cholerus
Poèet pøíspìvkù : 14 Join date : 08. 01. 10
| Předmět: Re: Auuri, priest, blood elf. holy/disco, lvl 80 [Přijat] Tue Feb 16, 2010 5:44 am | |
| Nebylo by na skodu mit i jednoho ciste shadow priesta, gear je dobry, jsem pro | |
| | | Lifeless
Poèet pøíspìvkù : 10 Join date : 09. 01. 10
| Předmět: Re: Auuri, priest, blood elf. holy/disco, lvl 80 [Přijat] Tue Feb 16, 2010 3:53 pm | |
| tak vitaj u nas, napis si o inv nejakemu officierovi | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Auuri, priest, blood elf. holy/disco, lvl 80 [Přijat] | |
| |
| | | | Auuri, priest, blood elf. holy/disco, lvl 80 [Přijat] | |
|
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| Status Class | Warrior 1 Arms (PvE) , 1 Tank , 1 Furry Rogue Full Hunter Full Mage 2 Slots Shaman Full Warlock Full Death Knight 1 Blood Druid Full Paladin 2 Prots Priest Full |
|