|
| Bugii, co treba, priest, 80 [Přijat] | |
| | Autor | Zpráva |
---|
bugi
Poèet pøíspìvkù : 5 Join date : 02. 03. 10
| Předmět: Bugii, co treba, priest, 80 [Přijat] Wed Mar 03, 2010 1:05 am | |
| Postava: bugii to sa riesi ale tak zatial holy... krajčír, a ench cca 40days played http://www.wowarmory.sk/player-status.fcgi?id=848085&page=char&s=18Alti: roguna 29, len 4fun a koli miningu a skiningu info: 23 263421701, email netreba hudba, video, a tak raidovat skor vnoci, cezden zalezi od toho ako mam robotu, skolu a tak. inak mi to je fuk. ano som spokojny uzivatel ventrila Alerta, Phoenix legion. alerta sa rozpadla phoenix legion sa zmenili na PVP hej, plr, crustie, miko, thelistyne do CW chcem ist aby som sa nequipoval, vykradol GB a leavol. xD | |
| | | Anonymní Anonymní
| | | | miikoo
Poèet pøíspìvkù : 20 Join date : 21. 01. 10 Age : 37 Location : ZH
| Předmět: Re: Bugii, co treba, priest, 80 [Přijat] Wed Mar 03, 2010 1:21 am | |
| | |
| | | Cholerus
Poèet pøíspìvkù : 14 Join date : 08. 01. 10
| Předmět: Re: Bugii, co treba, priest, 80 [Přijat] Wed Mar 03, 2010 2:01 am | |
| + Equip není špatný + RL kamoš členů guildy + Věk, čas i v noci + Ochota se přizpůsobit + brain (mluvil jsem s ním na vt) - Pár enchantů, gem - Stav priestů (nemůžu ti momentálně zajisit 100% místo v každém raidu) Co se týče specu ještě pořešíme. Jsem PRO. | |
| | | Lifeless
Poèet pøíspìvkù : 10 Join date : 09. 01. 10
| Předmět: Re: Bugii, co treba, priest, 80 [Přijat] Wed Mar 03, 2010 2:32 am | |
| ma prehovorili tak teda ZA, ale tie raidy fakt neviem, snad sa nejake miesto najde | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Bugii, co treba, priest, 80 [Přijat] | |
| |
| | | | Bugii, co treba, priest, 80 [Přijat] | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| Status Class | Warrior 1 Arms (PvE) , 1 Tank , 1 Furry Rogue Full Hunter Full Mage 2 Slots Shaman Full Warlock Full Death Knight 1 Blood Druid Full Paladin 2 Prots Priest Full |
|