Cosmetic Wipes
Nick si dejte takový jaký máte ingame
Pokud vám aktivační mail nepříde ihned nezoufejte a nezakládejte hned new acc email vám příde ešte ten den nebo druhý
Cosmetic Wipes
Nick si dejte takový jaký máte ingame
Pokud vám aktivační mail nepříde ihned nezoufejte a nezakládejte hned new acc email vám příde ešte ten den nebo druhý
Cosmetic Wipes
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cosmetic Wipes

Stránky guildy Cosmetic Wipes

PříjemPortálLatest imagesRegistracePřihlášení

Lukino 80lvl Holy Priest [Přijat]

Goto down 
+2
mhxlol
Lukino
6 posters
AutorZpráva
Lukino

Poèet pøíspìvkù : 2

Lukino 80lvl Holy Priest [Přijat] Empty
PříspěvekPředmět: Lukino 80lvl Holy Priest [Přijat]   Lukino 80lvl Holy Priest [Přijat] I_icon_minitimeSat Feb 06, 2010 11:11 pm

Postava:

•Nick postavy: Lukino

•Main spec + class, lvl: střídám Holy a Disc, Holy je současné, class: Priest, lvl: 80

•Profese: Herbalism, Alchemy

•Zkušenosti s postavou: Hyjal, část BT, všechny otevřené HC v Northrendu, celá spodní část Naxxu 10

•Link postavy na armory: http://www.wowarmory.sk/player-status.fcgi?id=774942&page=char&s=18

Alti

1.Info o altech: Ensi 26lvl rogue, pracuju na něm když nejsem na priestovi

Info o mě:

•Věk: 19

•Kontakt - E-mail / ICQ : Poslitouz@email.cz , 239 751 593

•Zájmy (nejen wow:)): Kolo, snowboard, pivo, kreslení, ...

•Jak dlouho hrajete WoW, jaké postavy a kde: Začal sem ještě za Classicu na realmu Czechdream - Priest,Rogue, pak cca rok a půl na realmu Drak'thul za Mage a Druida. Na začátku školního roku sem začal priesta na Anthorii.

•Jaký dny se vám hodí raidovat ? : Kromě pátku a neděle kdy jezdím z/do školy tak kdykoliv, od cca 18:00

•Používáte Ventrilo 2.1.4 a mikrofon? : Používám TeamSpeak ale není problém stáhnout VT .)

•Předchozí guildy (a důvody odchodu): Ancien Warriors (současná) - funguje tam skupina cca 30 lidí kteří spolu chodí raidovat a ostatní členové jsou tam spíš jen do počtu. Já do ní bohužel nepatřím a nevypadá to že by se na tom něco mohlo změnit.

•Znáte někoho od nás ? : Nejspíš ne

•Proč chcete jít právě do Cosmetic Wipes ? : Rád bych se dostal do guildy kde se budu moct uplatnit jako healer, zdokonalovat se a naučit se něco od ostatních. Určitě bych se rád zúčastnil 25 raidu které snad nebudou tak jednoduché jako 10ka.
Návrat nahoru Goto down
mhxlol

mhxlol

Poèet pøíspìvkù : 76

PříspěvekPředmět: Re: Lukino 80lvl Holy Priest [Přijat]   Lukino 80lvl Holy Priest [Přijat] I_icon_minitimeSat Feb 06, 2010 11:33 pm

citace :
Určitě bych se rád zúčastnil 25 raidu které snad nebudou tak jednoduché jako 10ka.

To nejsou, jsou ještě jednodušší.
Návrat nahoru Goto down
Varisse
Admin
Varisse

Poèet pøíspìvkù : 167

PříspěvekPředmět: Re: Lukino 80lvl Holy Priest [Přijat]   Lukino 80lvl Holy Priest [Přijat] I_icon_minitimeSat Feb 06, 2010 11:38 pm

citace :
•Zkušenosti s postavou: Hyjal, část BT, všechny otevřené HC v Northrendu, celá spodní část Naxxu 10

+1 bod

citace :
Začal sem ještě za Classicu

+1 bod

citace :
Holy a Disc Priest

+1 bod

citace :
snowboard

+1 bod

takze jsem PRO .. ae musis pockat na vyjadreni CL Very Happy ( bo cholerusa )
Návrat nahoru Goto down
https://varissehoo.forumczech.com
Shrunke

Shrunke

Poèet pøíspìvkù : 103

PříspěvekPředmět: Re: Lukino 80lvl Holy Priest [Přijat]   Lukino 80lvl Holy Priest [Přijat] I_icon_minitimeSat Feb 06, 2010 11:53 pm

vidim problem s tvojim casom na raid ... 18+ , vacsinou chodime 15, 16, 17 takze neviem no, inak celkom fajn sa mi pacilo ... Sad
Návrat nahoru Goto down
Katerinka

Katerinka

Poèet pøíspìvkù : 37

PříspěvekPředmět: Re: Lukino 80lvl Holy Priest [Přijat]   Lukino 80lvl Holy Priest [Přijat] I_icon_minitimeSat Feb 06, 2010 11:56 pm

Ja jsem pro Priesti jsou potreba pro takove uceleni a i pro upraveni raidu
Návrat nahoru Goto down
Lukino

Poèet pøíspìvkù : 2

PříspěvekPředmět: Re: Lukino 80lvl Holy Priest [Přijat]   Lukino 80lvl Holy Priest [Přijat] I_icon_minitimeSun Feb 07, 2010 12:00 am

K tomu času ... ještě sem si nezvykl na nový rozvrh hodin takže to 18+ bylo jen odhad. Tohle je čas kdy končím ve škole :

Po - 14, Ut - 14, St - 16, Čt - 16
Návrat nahoru Goto down
Shrunke

Shrunke

Poèet pøíspìvkù : 103

PříspěvekPředmět: Re: Lukino 80lvl Holy Priest [Přijat]   Lukino 80lvl Holy Priest [Přijat] I_icon_minitimeSun Feb 07, 2010 12:12 am

ako ak nebude problem s casom tak sa mi prihlaska paci Smile potom som PRO ale je to na lajfikovy ( prip. cholerusovi )

btw : mhx 25ka je lahsia ale niektore casti ( patchwerk su naozaj skuska healu )
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Lukino 80lvl Holy Priest [Přijat]   Lukino 80lvl Holy Priest [Přijat] I_icon_minitimeSun Feb 07, 2010 12:17 pm

do prista sa nevyznam ale eq mas s HC/10man naxx,a dalej celkom pristov treba som za ak nebude lajfik alebo cholerak proti Smile
Návrat nahoru Goto down
Cholerus

Cholerus

Poèet pøíspìvkù : 14

PříspěvekPředmět: Re: Lukino 80lvl Holy Priest [Přijat]   Lukino 80lvl Holy Priest [Přijat] I_icon_minitimeSun Feb 07, 2010 2:44 pm

Hehe, úplně stejé servery kterýma jsem prošel i já Smile

Zkušenosti ve wow určitě máš.. ofík super..

Armory se mi líbí. Equip vypadá pěkně (25 compatible Smile), pár enchantů se tam ještě vejde (+dodelat repku sons of hodir), ale žádná zásadní chyba.

Nejvíc bych uvítal kdyby ses v raidech chopil healování v discu, ale holy taky není problém.

Jsem určitě PRO.

Jinak tímto se nám stav aktivních priestů na dva raidy pomalu ale jistě naplnil a nějakou chvíli bych dal s dalším přibíráním pauzu.
Návrat nahoru Goto down
Varisse
Admin
Varisse

Poèet pøíspìvkù : 167

PříspěvekPředmět: Re: Lukino 80lvl Holy Priest [Přijat]   Lukino 80lvl Holy Priest [Přijat] I_icon_minitimeSun Feb 07, 2010 2:53 pm

ok vitej mezi náma Smile
Návrat nahoru Goto down
https://varissehoo.forumczech.com
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Lukino 80lvl Holy Priest [Přijat]   Lukino 80lvl Holy Priest [Přijat] I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Lukino 80lvl Holy Priest [Přijat]
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Cosmetic Wipes :: Přihlášky-
Přejdi na: