| Lukino 80lvl Holy Priest [Přijat] | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Lukino
Poèet pøíspìvkù : 2 Join date : 06. 02. 10
| Předmět: Lukino 80lvl Holy Priest [Přijat] Sat Feb 06, 2010 11:11 pm | |
| Postava: •Nick postavy: Lukino •Main spec + class, lvl: střídám Holy a Disc, Holy je současné, class: Priest, lvl: 80 •Profese: Herbalism, Alchemy •Zkušenosti s postavou: Hyjal, část BT, všechny otevřené HC v Northrendu, celá spodní část Naxxu 10 •Link postavy na armory: http://www.wowarmory.sk/player-status.fcgi?id=774942&page=char&s=18Alti 1.Info o altech: Ensi 26lvl rogue, pracuju na něm když nejsem na priestovi Info o mě: •Věk: 19 •Kontakt - E-mail / ICQ : Poslitouz@email.cz , 239 751 593 •Zájmy (nejen wow:)): Kolo, snowboard, pivo, kreslení, ... •Jak dlouho hrajete WoW, jaké postavy a kde: Začal sem ještě za Classicu na realmu Czechdream - Priest,Rogue, pak cca rok a půl na realmu Drak'thul za Mage a Druida. Na začátku školního roku sem začal priesta na Anthorii. •Jaký dny se vám hodí raidovat ? : Kromě pátku a neděle kdy jezdím z/do školy tak kdykoliv, od cca 18:00 •Používáte Ventrilo 2.1.4 a mikrofon? : Používám TeamSpeak ale není problém stáhnout VT .) •Předchozí guildy (a důvody odchodu): Ancien Warriors (současná) - funguje tam skupina cca 30 lidí kteří spolu chodí raidovat a ostatní členové jsou tam spíš jen do počtu. Já do ní bohužel nepatřím a nevypadá to že by se na tom něco mohlo změnit. •Znáte někoho od nás ? : Nejspíš ne •Proč chcete jít právě do Cosmetic Wipes ? : Rád bych se dostal do guildy kde se budu moct uplatnit jako healer, zdokonalovat se a naučit se něco od ostatních. Určitě bych se rád zúčastnil 25 raidu které snad nebudou tak jednoduché jako 10ka. | |
|
| |
mhxlol
Poèet pøíspìvkù : 76 Join date : 07. 01. 10 Age : 38
| Předmět: Re: Lukino 80lvl Holy Priest [Přijat] Sat Feb 06, 2010 11:33 pm | |
| - citace :
- Určitě bych se rád zúčastnil 25 raidu které snad nebudou tak jednoduché jako 10ka.
To nejsou, jsou ještě jednodušší. | |
|
| |
Varisse Admin
Poèet pøíspìvkù : 167 Join date : 18. 10. 09 Age : 31 Location : Liberec
| Předmět: Re: Lukino 80lvl Holy Priest [Přijat] Sat Feb 06, 2010 11:38 pm | |
| - citace :
- •Zkušenosti s postavou: Hyjal, část BT, všechny otevřené HC v Northrendu, celá spodní část Naxxu 10
+1 bod - citace :
- Začal sem ještě za Classicu
+1 bod - citace :
- Holy a Disc Priest
+1 bod - citace :
- snowboard
+1 bodtakze jsem PRO .. ae musis pockat na vyjadreni CL ( bo cholerusa ) | |
|
| |
Shrunke
Poèet pøíspìvkù : 103 Join date : 09. 01. 10 Age : 33 Location : BA
| Předmět: Re: Lukino 80lvl Holy Priest [Přijat] Sat Feb 06, 2010 11:53 pm | |
| vidim problem s tvojim casom na raid ... 18+ , vacsinou chodime 15, 16, 17 takze neviem no, inak celkom fajn sa mi pacilo ... | |
|
| |
Katerinka
Poèet pøíspìvkù : 37 Join date : 15. 01. 10
| Předmět: Re: Lukino 80lvl Holy Priest [Přijat] Sat Feb 06, 2010 11:56 pm | |
| Ja jsem pro Priesti jsou potreba pro takove uceleni a i pro upraveni raidu | |
|
| |
Lukino
Poèet pøíspìvkù : 2 Join date : 06. 02. 10
| Předmět: Re: Lukino 80lvl Holy Priest [Přijat] Sun Feb 07, 2010 12:00 am | |
| K tomu času ... ještě sem si nezvykl na nový rozvrh hodin takže to 18+ bylo jen odhad. Tohle je čas kdy končím ve škole :
Po - 14, Ut - 14, St - 16, Čt - 16 | |
|
| |
Shrunke
Poèet pøíspìvkù : 103 Join date : 09. 01. 10 Age : 33 Location : BA
| Předmět: Re: Lukino 80lvl Holy Priest [Přijat] Sun Feb 07, 2010 12:12 am | |
| ako ak nebude problem s casom tak sa mi prihlaska paci potom som PRO ale je to na lajfikovy ( prip. cholerusovi ) btw : mhx 25ka je lahsia ale niektore casti ( patchwerk su naozaj skuska healu ) | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Lukino 80lvl Holy Priest [Přijat] Sun Feb 07, 2010 12:17 pm | |
| do prista sa nevyznam ale eq mas s HC/10man naxx,a dalej celkom pristov treba som za ak nebude lajfik alebo cholerak proti |
|
| |
Cholerus
Poèet pøíspìvkù : 14 Join date : 08. 01. 10
| Předmět: Re: Lukino 80lvl Holy Priest [Přijat] Sun Feb 07, 2010 2:44 pm | |
| Hehe, úplně stejé servery kterýma jsem prošel i já Zkušenosti ve wow určitě máš.. ofík super.. Armory se mi líbí. Equip vypadá pěkně (25 compatible ), pár enchantů se tam ještě vejde (+dodelat repku sons of hodir), ale žádná zásadní chyba. Nejvíc bych uvítal kdyby ses v raidech chopil healování v discu, ale holy taky není problém. Jsem určitě PRO. Jinak tímto se nám stav aktivních priestů na dva raidy pomalu ale jistě naplnil a nějakou chvíli bych dal s dalším přibíráním pauzu. | |
|
| |
Varisse Admin
Poèet pøíspìvkù : 167 Join date : 18. 10. 09 Age : 31 Location : Liberec
| Předmět: Re: Lukino 80lvl Holy Priest [Přijat] Sun Feb 07, 2010 2:53 pm | |
| ok vitej mezi náma | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Lukino 80lvl Holy Priest [Přijat] | |
| |
|