|
| dakro, balance druid 80lvl [Přijat] | |
| | Autor | Zpráva |
---|
dakro
Poèet pøíspìvkù : 1 Join date : 17. 02. 10
| Předmět: dakro, balance druid 80lvl [Přijat] Wed Feb 17, 2010 9:47 pm | |
| Postava: dakro balance druid 80 lvl LW/skinning druida hraju dlouho, vyzkoušel jsem všechny spec a velmi mě baví, ale na ofi jsem bohužel nehrál nax na normal mam prochozenej a taktiky znam http://www.wowarmory.sk/player-status.fcgi?id=696265&page=char&s=18Alti: mam DK-blood na 77 lvl Info o mně: 17let E-mail-arab66@seznam.czjízda na kole, lyžování, tanec, televize a také wow raidovat se mi hodí každý den odpoledne 15:30-22:00 a o víkendu od 10:00-23:30 mikrofon mám a ventrilo určitě budu pouzivat Moje předchozí guildy jsou Horde legion-systém rozdělování itemů na raidech, Hidden-velmi slabá guilda podle mého názoru. Z Vaší giuldy znám shamana ahamaníka a do Cosmetic Wipes chci jít, protože jsem slyšel o schopnosti guildy a ahamaník je můj dobrý přítel.
Naposledy upravil dakro dne Wed Feb 17, 2010 10:56 pm, celkově upraveno 2 krát | |
| | | Varisse Admin
Poèet pøíspìvkù : 167 Join date : 18. 10. 09 Age : 31 Location : Liberec
| Předmět: Re: dakro, balance druid 80lvl [Přijat] Wed Feb 17, 2010 9:57 pm | |
| Eq ujde myslim že máš ňáky heroicy proběhlí. Shrunke (Class leader) je momentálně pryč.
Ale Status Druidů je full jedině že bys chodil 25ku ve čtvrtek ( myslim že shrunke nadával že žádnej druid ve čtvrtek nechce chodit )
Naposledy upravil Varisse dne Wed Feb 17, 2010 11:00 pm, celkově upraveno 1 krát | |
| | | Enforcer
Poèet pøíspìvkù : 10 Join date : 22. 01. 10
| Předmět: Re: dakro, balance druid 80lvl [Přijat] Wed Feb 17, 2010 10:37 pm | |
| na ten ctvrtek by se hodil i nejakej feral no anyway zkusenosti z naxxu asi nebudou eq dle me nic moc, i kdyz nabrali se i horsi a pokud se posnazis, tak to problem neni v ten ctvrtek jestli je deadline v deset, tak to neni moc dobry, preci jen to pak hrozne boura raid, kdyz se zacne postupne leavovat a je z toho kulovy, stane se ze server nepreje nebo se to protahne ... prihlaska napsana pekne, ve ctvrtek by ses mozna jeste hodil, v sobotu nevim jak to maji stejne hlavni slovo ma cl druidu | |
| | | mhxlol
Poèet pøíspìvkù : 76 Join date : 07. 01. 10 Age : 38
| Předmět: Re: dakro, balance druid 80lvl [Přijat] Wed Feb 17, 2010 10:38 pm | |
| (-) Equip - slabý + chybí 90% enchantů, gemy máš do všeho možnýho, připomíná mi to tu pohádku jak pejsek a kočička dělali dort a dali tam co bylo po ruce. Nač ti je do resto Spell Penetration? Chybí ti gem v pásku...
(-) Čas na raid jen do 22:00... | |
| | | Shrunke
Poèet pøíspìvkù : 103 Join date : 09. 01. 10 Age : 33 Location : BA
| Předmět: Re: dakro, balance druid 80lvl [Přijat] Thu Feb 18, 2010 6:45 am | |
| Neprijaty
Eq: vo vacsine absentuje spirit ( - ) no hit ratting ( - ) ( rada : radsej nez narychlo zhanat epic items, rozmyslaj nad tym co ti daju, balancovi treba int spirit sp hit a crit - ty hit cap nemas a ani nevies asi co to je ) - to by nebolo az tak problem
talenty: ako vidim tvoje resto, bojim sa vidiet tvoj balance pretoze tie resto su asi najhorsie ake som videl, ani pvp ani pve, absencia najdolezitejsich talentov a podobne to by som ti povedal ako mas mat ale dovod neprijatia je jasny uz len z casu
raid : mame full na sobotu aj niektorych uz nepustim pomaly a ty vo stvrtok nemozes
nakopilo sa ti vela minus bodov + ten cas kedy nemozes raidovat, vsetko by som prezil a keby si prisiel v inej dobe tak ano, ale aktualne mame druidov dost a nemozem doberat niekoho koho budem este gearit hlavne ked nemoze po 10ej hrat ...
ps : ak ahamanika poznas osobne mozem ta vziat do guildy, s tym ze ti nezarucujem ucast na raide , bol by si skor taky nahradnik ked niekto vypadne a podobne, jedine tak .... skor by som sa ale ahamanika pytal na stav druidov, pripadne mna v hre a casom ak by sa nieco zmenilo mozno potom ... btw ale ak chces ozvi sa mi koli talentom a niakym radam ...
Naposledy upravil Shrunke dne Thu Feb 18, 2010 6:58 am, celkově upraveno 2 krát | |
| | | Shrunke
| Předmět: Re: dakro, balance druid 80lvl [Přijat] Thu Feb 18, 2010 6:47 am | |
| [quote="Enforcer"]na ten ctvrtek by se hodil i nejakej feral no
na stvrtok tam balance je ( shake ) a co sa tyka ferala chcem aby tam chodil genesi len som ho nezastihol pred prahou | |
| | | Shrunke
| Předmět: Re: dakro, balance druid 80lvl [Přijat] Mon Mar 01, 2010 10:27 am | |
| Zmena statusu : pokial mas zaujem si prijaty ako nahrada za Create ( muisha ) na raid v sobotu ( prosim ale o prehodnotenie talentov ) | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: dakro, balance druid 80lvl [Přijat] | |
| |
| | | | dakro, balance druid 80lvl [Přijat] | |
|
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| Status Class | Warrior 1 Arms (PvE) , 1 Tank , 1 Furry Rogue Full Hunter Full Mage 2 Slots Shaman Full Warlock Full Death Knight 1 Blood Druid Full Paladin 2 Prots Priest Full |
|