Cosmetic Wipes
Nick si dejte takový jaký máte ingame
Pokud vám aktivační mail nepříde ihned nezoufejte a nezakládejte hned new acc email vám příde ešte ten den nebo druhý
Cosmetic Wipes
Nick si dejte takový jaký máte ingame
Pokud vám aktivační mail nepříde ihned nezoufejte a nezakládejte hned new acc email vám příde ešte ten den nebo druhý
Cosmetic Wipes
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cosmetic Wipes

Stránky guildy Cosmetic Wipes

PříjemPortálLatest imagesRegistracePřihlášení

dakro, balance druid 80lvl [Přijat]

Goto down 
5 posters
AutorZpráva
dakro

Poèet pøíspìvkù : 1

dakro, balance druid 80lvl [Přijat] Empty
PříspěvekPředmět: dakro, balance druid 80lvl [Přijat]   dakro, balance druid 80lvl [Přijat] I_icon_minitimeWed Feb 17, 2010 9:47 pm

Postava:
dakro
balance druid 80 lvl
LW/skinning
druida hraju dlouho, vyzkoušel jsem všechny spec a velmi mě baví, ale na ofi jsem bohužel nehrál
nax na normal mam prochozenej a taktiky znam
http://www.wowarmory.sk/player-status.fcgi?id=696265&page=char&s=18

Alti:
mam DK-blood na 77 lvl

Info o mně:
17let
E-mail-arab66@seznam.cz
jízda na kole, lyžování, tanec, televize a také wow
raidovat se mi hodí každý den odpoledne 15:30-22:00 a o víkendu od 10:00-23:30
mikrofon mám a ventrilo určitě budu pouzivat

Moje předchozí guildy jsou Horde legion-systém rozdělování itemů na raidech, Hidden-velmi slabá guilda podle mého názoru. Z Vaší giuldy znám shamana ahamaníka a do Cosmetic Wipes chci jít, protože jsem slyšel o schopnosti guildy a ahamaník je můj dobrý přítel.

Naposledy upravil dakro dne Wed Feb 17, 2010 10:56 pm, celkově upraveno 2 krát
Návrat nahoru Goto down
Varisse
Admin
Varisse

Poèet pøíspìvkù : 167

PříspěvekPředmět: Re: dakro, balance druid 80lvl [Přijat]   dakro, balance druid 80lvl [Přijat] I_icon_minitimeWed Feb 17, 2010 9:57 pm

Eq ujde myslim že máš ňáky heroicy proběhlí.
Shrunke (Class leader) je momentálně pryč.

Ale Status Druidů je full jedině že bys chodil 25ku ve čtvrtek ( myslim že shrunke nadával že žádnej druid ve čtvrtek nechce chodit )

Naposledy upravil Varisse dne Wed Feb 17, 2010 11:00 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
https://varissehoo.forumczech.com
Enforcer

Poèet pøíspìvkù : 10

PříspěvekPředmět: Re: dakro, balance druid 80lvl [Přijat]   dakro, balance druid 80lvl [Přijat] I_icon_minitimeWed Feb 17, 2010 10:37 pm

na ten ctvrtek by se hodil i nejakej feral no

anyway zkusenosti z naxxu asi nebudou
eq dle me nic moc, i kdyz nabrali se i horsi a pokud se posnazis, tak to problem neni

v ten ctvrtek jestli je deadline v deset, tak to neni moc dobry, preci jen to pak hrozne boura raid, kdyz se zacne postupne leavovat a je z toho kulovy, stane se ze server nepreje nebo se to protahne ...

prihlaska napsana pekne, ve ctvrtek by ses mozna jeste hodil, v sobotu nevim jak to maji

stejne hlavni slovo ma cl druidu Smile
Návrat nahoru Goto down
mhxlol

mhxlol

Poèet pøíspìvkù : 76

PříspěvekPředmět: Re: dakro, balance druid 80lvl [Přijat]   dakro, balance druid 80lvl [Přijat] I_icon_minitimeWed Feb 17, 2010 10:38 pm

(-) Equip - slabý + chybí 90% enchantů, gemy máš do všeho možnýho, připomíná mi to tu pohádku jak pejsek a kočička dělali dort a dali tam co bylo po ruce. Nač ti je do resto Spell Penetration? Chybí ti gem v pásku...

(-) Čas na raid jen do 22:00...
Návrat nahoru Goto down
Shrunke

Shrunke

Poèet pøíspìvkù : 103

PříspěvekPředmět: Re: dakro, balance druid 80lvl [Přijat]   dakro, balance druid 80lvl [Přijat] I_icon_minitimeThu Feb 18, 2010 6:45 am

Neprijaty

Eq:
vo vacsine absentuje spirit ( - )
no hit ratting ( - )
( rada : radsej nez narychlo zhanat epic items, rozmyslaj nad tym co ti daju, balancovi treba int spirit sp hit a crit - ty hit cap nemas a ani nevies asi co to je )
- to by nebolo az tak problem

talenty:
ako vidim tvoje resto, bojim sa vidiet tvoj balance pretoze tie resto su asi najhorsie ake som videl, ani pvp ani pve, absencia najdolezitejsich talentov a podobne
to by som ti povedal ako mas mat ale dovod neprijatia je jasny uz len z casu

raid : mame full na sobotu aj niektorych uz nepustim pomaly a ty vo stvrtok nemozes

nakopilo sa ti vela minus bodov + ten cas kedy nemozes raidovat, vsetko by som prezil a keby si prisiel v inej dobe tak ano, ale aktualne mame druidov dost a nemozem doberat niekoho koho budem este gearit hlavne ked nemoze po 10ej hrat ...

ps : ak ahamanika poznas osobne mozem ta vziat do guildy, s tym ze ti nezarucujem ucast na raide , bol by si skor taky nahradnik ked niekto vypadne a podobne, jedine tak ....
skor by som sa ale ahamanika pytal na stav druidov, pripadne mna v hre a casom ak by sa nieco zmenilo mozno potom ... btw ale ak chces ozvi sa mi koli talentom a niakym radam ...

Naposledy upravil Shrunke dne Thu Feb 18, 2010 6:58 am, celkově upraveno 2 krát
Návrat nahoru Goto down
Shrunke

Shrunke

PříspěvekPředmět: Re: dakro, balance druid 80lvl [Přijat]   dakro, balance druid 80lvl [Přijat] I_icon_minitimeThu Feb 18, 2010 6:47 am

[quote="Enforcer"]na ten ctvrtek by se hodil i nejakej feral no

na stvrtok tam balance je ( shake ) a co sa tyka ferala chcem aby tam chodil genesi len som ho nezastihol pred prahou
Návrat nahoru Goto down
Shrunke

Shrunke

PříspěvekPředmět: Re: dakro, balance druid 80lvl [Přijat]   dakro, balance druid 80lvl [Přijat] I_icon_minitimeMon Mar 01, 2010 10:27 am

Zmena statusu : pokial mas zaujem si prijaty ako nahrada za Create ( muisha ) na raid v sobotu ( prosim ale o prehodnotenie talentov )
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: dakro, balance druid 80lvl [Přijat]   dakro, balance druid 80lvl [Přijat] I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

dakro, balance druid 80lvl [Přijat]
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Airstorm, feral druid, 80lvl
» moen, resto druid, 80 [Přijat]
» Manike 80lvl Hunt [Přijat]
» Dizi 80lvl Palach [Přijat]
» Weathers, Assasion Rogue, 80lvl [Přijat]

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Cosmetic Wipes :: Přihlášky-