Cosmetic Wipes
Nick si dejte takový jaký máte ingame
Pokud vám aktivační mail nepříde ihned nezoufejte a nezakládejte hned new acc email vám příde ešte ten den nebo druhý
Cosmetic Wipes
Nick si dejte takový jaký máte ingame
Pokud vám aktivační mail nepříde ihned nezoufejte a nezakládejte hned new acc email vám příde ešte ten den nebo druhý
Cosmetic Wipes
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cosmetic Wipes

Stránky guildy Cosmetic Wipes

PříjemPortálLatest imagesRegistracePřihlášení

Manike 80lvl Hunt [Přijat]

Goto down 
3 posters
AutorZpráva
Zid

Poèet pøíspìvkù : 3

Manike 80lvl Hunt [Přijat] Empty
PříspěvekPředmět: Manike 80lvl Hunt [Přijat]   Manike 80lvl Hunt [Přijat] I_icon_minitimeSun Feb 07, 2010 1:04 am

Postava

Nick: Manike
Main spec.: MM (80lvl hunt)
Profesie: LW(450) + skinning(450)
Skusenosti: no za hunta hravam uz dlho tak viem co je naco a kedy co pouzit Very Happy...hned je hranie zabavou
Link: http://www.wowarmory.sk/player-status.fcgi?id=294352&page=char&s=18

Alti
No mam toho palacha Zida (80lvl palach)co som si sem tiez dal prihlasku a Jebca (druid 35 lvl)

Info o mne

Vek: 20 rokov
Kontakt(e-mail): maniak222@post.sk a napadlo ma ze mam aj skype( hadam sa hodi) Manike222
Zaujmy: No moje zaluby su samozrejme wow sem tam nejaka ta flasa chlastu, jount, mestske vecerne hirenie vsetko for fun....a PC to je moj naj elektrotechnicky priatel xD
Ako dlho hram wow: No zacal som ked som bol 2 na strednej (som mal 16 rokov) tak ak spravne pocitam je to 4 roky...skusal som aj ine servre ale anthoria sa mi zda byt naj
Ake dni sa mi hodi raidovat: No ako som uz pisal na zidovi robim na 4 smeny tak to nieje vyhra ale najcastejsie to je vikend
Ventrilo: Mam ventilo mam aj TS Very Happy chodim tam len sem tam mi blbne mikrofon tak sa mi niekedy neda hovorit...ale pocujem vkuse:)
Byvale guildy: o5 ako som uz pisal na zidovi ...1. Dark slayers...to mozu poznat hraci co hrraju na servri cca 3+ rokov. 2. Starland tam bolo fajn len nastal konflikt a vecsina leavla a zalozila 3. New beginning, tam to bolo fajn len male komplikacie medzi novacikmi a hracmi z original starlandu...tak sme cast hracov leavla a zalozili sme 4. Konax free fighters, v tejto sme boli najkratsie bo Gum sa znepacila nasa parta na naxx 10 ktoru sme si dali ani z medom tak nas 5 kickol z guildy a teraz som tu Very Happy
Znamosti: no tazko povedat ci niekoho od vas poznam je mozne ze aj hej....velmo z lfg sa nestretavalm alebo inimi guildami bo sme vecsinou chodili only guild
Preco sem chcem ist?: pocul som ze mate vela aktivnych hracov PVE...to je to co chcem robit aj v buducnosti kde nebude problem ako z HC alebo 10/25 man, mam tam aj kamarata uz Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Varisse
Admin
Varisse

Poèet pøíspìvkù : 167

PříspěvekPředmět: Re: Manike 80lvl Hunt [Přijat]   Manike 80lvl Hunt [Přijat] I_icon_minitimeSun Feb 07, 2010 1:17 am

cky ted nechapu si prihlasujes este alta ?
Návrat nahoru Goto down
https://varissehoo.forumczech.com
curson

curson

Poèet pøíspìvkù : 55

PříspěvekPředmět: Re: Manike 80lvl Hunt [Přijat]   Manike 80lvl Hunt [Přijat] I_icon_minitimeSun Feb 07, 2010 11:11 am

taky nechapu scratch ale pokud to nahodou myslis tak ze bys mel dve plnohodnotny raid postavy v G tak to pokud se nemylim nelze bounce
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Manike 80lvl Hunt [Přijat]   Manike 80lvl Hunt [Přijat] I_icon_minitimeSun Feb 07, 2010 11:49 am

NO...
Equip celkom nad moje ocakavania slusny,dalej MM je vitany Smile
Za mna je to ano,napis si o invite do G.

ALE ak uz u nas kces mat aj Zida aj Manikeho budes sa musiet rozhodnut ktory s nich bude tvoj main a ktory alt,o miesto v raide sa myslim nebudes musiet bat ani s jednou postavov,ale je potrebne urcit za koho kces hrat hlavne.Podla toho sa urci priorita lootu.
Návrat nahoru Goto down
Varisse
Admin
Varisse

Poèet pøíspìvkù : 167

PříspěvekPředmět: Re: Manike 80lvl Hunt [Přijat]   Manike 80lvl Hunt [Přijat] I_icon_minitimeSun Feb 07, 2010 11:54 am

takže přijmeme tě o zbytek ( kdo je alt atd. ) se domluvíme v guildě.
Návrat nahoru Goto down
https://varissehoo.forumczech.com
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Manike 80lvl Hunt [Přijat]   Manike 80lvl Hunt [Přijat] I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Manike 80lvl Hunt [Přijat]
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Cosmetic Wipes :: Přihlášky-
Přejdi na: