PostavaNick: Manike
Main spec.: MM (80lvl hunt)
Profesie: LW(450) + skinning(450)
Skusenosti: no za hunta hravam uz dlho tak viem co je naco a kedy co pouzit
...hned je hranie zabavou
Link:
http://www.wowarmory.sk/player-status.fcgi?id=294352&page=char&s=18AltiNo mam toho palacha
Zida (80lvl palach)co som si sem tiez dal prihlasku a
Jebca (druid 35 lvl)
Info o mneVek: 20 rokov
Kontakt(e-mail):
maniak222@post.sk a napadlo ma ze mam aj skype( hadam sa hodi) Manike222
Zaujmy: No moje zaluby su samozrejme wow sem tam nejaka ta flasa chlastu, jount, mestske vecerne hirenie vsetko for fun....a PC to je moj naj elektrotechnicky priatel xD
Ako dlho hram wow: No zacal som ked som bol 2 na strednej (som mal 16 rokov) tak ak spravne pocitam je to 4 roky...skusal som aj ine servre ale anthoria sa mi zda byt naj
Ake dni sa mi hodi raidovat: No ako som uz pisal na zidovi robim na 4 smeny tak to nieje vyhra ale najcastejsie to je vikend
Ventrilo: Mam ventilo mam aj TS
chodim tam len sem tam mi blbne mikrofon tak sa mi niekedy neda hovorit...ale pocujem vkuse:)
Byvale guildy: o5 ako som uz pisal na zidovi ...1. Dark slayers...to mozu poznat hraci co hrraju na servri cca 3+ rokov. 2. Starland tam bolo fajn len nastal konflikt a vecsina leavla a zalozila 3. New beginning, tam to bolo fajn len male komplikacie medzi novacikmi a hracmi z original starlandu...tak sme cast hracov leavla a zalozili sme 4. Konax free fighters, v tejto sme boli najkratsie bo Gum sa znepacila nasa parta na naxx 10 ktoru sme si dali ani z medom tak nas 5 kickol z guildy a teraz som tu
Znamosti: no tazko povedat ci niekoho od vas poznam je mozne ze aj hej....velmo z lfg sa nestretavalm alebo inimi guildami bo sme vecsinou chodili only guild
Preco sem chcem ist?: pocul som ze mate vela aktivnych hracov PVE...to je to co chcem robit aj v buducnosti kde nebude problem ako z HC alebo 10/25 man, mam tam aj kamarata uz