Postava:
•Nick postavy: Bulkiss
•Main spec + class, lvl: lvl 80 BE Paladin, main spec: HOLY, , offspec: retri/ Protection
•Profese: Mining, enchanting
•Zkušenosti s postavou: TBC HC , TBC Raidy, WotLK HC + Naxx 10 + VoA 10,25
•Link postavy na armory:
http://www.wowarmory.sk/player-status.fcgi?id=296261&page=char&s=18Alti
netreba
Info o mě:
•Věk: 19
•Kontakt - E-mail / ICQ :
deliq@azet.sk , 367 926 134
•Zájmy (nejen wow:)): hudba Ke$ha, el. gitara , šport, priatelia
•Jak dlouho hrajete WoW, jaké postavy a kde: Tak začal som na patchi 1.6.0 na serveri Conqueror kde som hral Warra takmer pol roka, potom som prešiel na server Spojka-SP FM MH 2x Arms war(horda/ali) tam asi po par mesiacoch som prešiel na server Antik (Lock) tam som hral asi rok a odtial na Anthoriu,kde už hrám 2. rok Paladina
•Jaký dny se vám hodí raidovat ? : Vzdy okrem pisomnych maturit
•Používáte Ventrilo 2.1.4 a mikrofon? : mikrofóm mám , VT nie je problém
•Předchozí guildy (a důvody odchodu): Hard to Kill , Ancient Warriors. Z AW ( sučasnej ) som odišiel kvôli tomu, lebo tých dôvodov je hneď niekoľko - povýšenecké/arogantné chovanie sa väčšiny členov, raidovať chodí stále tá istá skupina, ostatní sú len do počtu,+ prudko konfliktný officer (Lokos) -----> No brainer
•Znáte někoho od nás ? : Lukino, nino, derean
•Proč chcete jít právě do Cosmetic Wipes ? : To je jednoduché, očakávam fajn kolektív pohodových ľudí so zmyslom pre zábavu, ale i zodpovednosť a precíznosť čo sa týka raidov . Chcel by som priložiť ruku k dielu a vymieňať si navzájom skúsenosti . A ten názov guildy nemá chybu.