|
| Stjopa, retri, holy/protect paladin [Přijat] | |
| | Autor | Zpráva |
---|
Stjopa
Poèet pøíspìvkù : 1 Join date : 07. 02. 10
| Předmět: Stjopa, retri, holy/protect paladin [Přijat] Sun Feb 07, 2010 12:03 pm | |
| Postava: * Nick postavy,: Stjopa * Main spec + class,: lvl 80lvl paladin * Profese: herbal alchemy * Zkušenosti s postavou: velmi dobre * Link postavy na armory: http://www.wowarmory.sk/player-status.fcgi?id=564462&page=char&s=18Alti 1. Info o altech: 80 lvl druid good pve eq Info o mě: * Věk, 16 * Kontakt - E-mail / ICQ : ekotren@centrum.sk * Zájmy (nejen wow:)), sport, hry, sex * Jak dlouho hrajete WoW, jaké postavy a kde pala, shaman, druid, priest, lock, na anthorii davno na funku * Jaký dny se vám hodí raidovat ? : kazdy den * Používáte Ventrilo 2.1.4 a mikrofon? yes * Předchozí guildy (a důvody odchodu): pheonix legion (slaba guilda) six feet under(nesiel mi pc tak za neaktivitu) * Znáte někoho od nás ? : zatial ne * Proč chcete jít právě do Cosmetic Wipes ? : cem dobru guildu | |
| | | Shrunke
Poèet pøíspìvkù : 103 Join date : 09. 01. 10 Age : 33 Location : BA
| Předmět: Re: Stjopa, retri, holy/protect paladin [Přijat] Sun Feb 07, 2010 12:08 pm | |
| nevidim ani prot ani holy gear, + ten retri tiez nieje dobre ... pvp na 70 ? za mna NIE+ linkni mi druida alebo napis nick toho bych si pozrel | |
| | | Varisse Admin
Poèet pøíspìvkù : 167 Join date : 18. 10. 09 Age : 31 Location : Liberec
| Předmět: Re: Stjopa, retri, holy/protect paladin [Přijat] Sun Feb 07, 2010 12:14 pm | |
| proti low gear věci na sobě máš polo retri polo prot . pvp věci na 70ej lvl pokud máš velkej zajem o guildu zkus si dát přihlášku za druida takhle jsem proti
Naposledy upravil Varisse dne Sun Feb 07, 2010 12:14 pm, celkově upraveno 1 krát | |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Stjopa, retri, holy/protect paladin [Přijat] Sun Feb 07, 2010 12:14 pm | |
| mercilacky sword,velmi slaby eq,za mna rozhodne nie |
| | | Sofodin
Poèet pøíspìvkù : 23 Join date : 16. 01. 10
| Předmět: Re: Stjopa, retri, holy/protect paladin [Přijat] Sun Feb 07, 2010 12:16 pm | |
| Zoberem ta na skusku ale nvm preco si tam napisal Holy/protect...ked mas retri a aj to je muka ... merciles sword ? sorry dali sa minimalne 2 zbrane zohnat z q ktore su dobre ze nie 2x tak lepsie ako ten sword... dufam ze budes aktivny a budes sa snazit zohnat poriadny retri eq ... skladaj dake hc a tak. | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Stjopa, retri, holy/protect paladin [Přijat] | |
| |
| | | | Stjopa, retri, holy/protect paladin [Přijat] | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| Status Class | Warrior 1 Arms (PvE) , 1 Tank , 1 Furry Rogue Full Hunter Full Mage 2 Slots Shaman Full Warlock Full Death Knight 1 Blood Druid Full Paladin 2 Prots Priest Full |
|