misha
Poèet pøíspìvkù : 16 Join date : 22. 11. 09 Age : 32 Location : BA
| Předmět: Bloodbell 80lvl paladin [Nepřijat] Tue Feb 09, 2010 9:02 pm | |
| Bloodbell Plat(bugpadin) xD 80lvl Min/Bs-low skill Talenty-mam eq na setko ci tank ci dmg ci heal postavu som kupil za G pretoze ma moj mag prestal uz bavit vlastne mi ho znechutila Independent bo ma nikde nebrali link http://www.wowarmory.sk/player-status.fcgi?id=566151&page=char&s=18O mne: vek 18 kontakt 0903828139 zaujmi:wowko to mi staci ....ale ne tak dake krcmicky atd wowko hram +- 2roky za palata menej mam skusenosti aj s VT aj mikrak mam ....predtym som bol v INd ale su to buzeranti proste totalny ignoranti a nema cenu tam ostavat nadalej Od vas poznam misku .... | |
|
Varisse Admin
Poèet pøíspìvkù : 167 Join date : 18. 10. 09 Age : 31 Location : Liberec
| Předmět: Re: Bloodbell 80lvl paladin [Nepřijat] Tue Feb 09, 2010 9:14 pm | |
| zaprvé : zaloz si svuj acc na forku zadruhé : dodržuj prihlaskovy vzor zatřetí : paladinů už je hodně nevim jestli bude místo . možná zkus začít stim že přepracuješ přihlášku na lepší. | |
|
mhxlol
Poèet pøíspìvkù : 76 Join date : 07. 01. 10 Age : 38
| Předmět: Re: Bloodbell 80lvl paladin [Nepřijat] Wed Feb 10, 2010 10:48 am | |
| Ahoj, - citace :
- postavu som kupil za G pretoze ma moj mag prestal uz bavit
, hm aha, - citace :
- predtym som bol v INd ale su to buzeranti proste totalny ignoranti
...ahahah, ty jsi asi čekal, že když máš pár epiků, tak tě vemem všema deseti. Můj verdikt:Tvoje přihláška a vyjadřování mluví za sebe. K postavě, gearu a talentům. Postava není tvoje od začátku, takže buď si podědil většinu gearu od lůzra, anebo ti k tomu pomohli buzeranti z independent? Upřímně jeden pohled na armory mě stačí, abych ti řekl, že za paláta jsi lama. Od gearu a gemů až po úplně na***** talenty. Přestože nejsme nějací kamarádi s independent, přeci jen víme o pár lidech kteří tam jsou good. A jestli na raid neberou lamy jako ty, tak tím u mě i trochu stoupli. Proti Edit: Sofo, jaký je tvůj názor? | |
|
Alectran.
Poèet pøíspìvkù : 20 Join date : 17. 01. 10
| Předmět: Re: Bloodbell 80lvl paladin [Nepřijat] Wed Feb 10, 2010 6:29 pm | |
| Gear slusne zasbirany ale 32stam a 2armor value ? to je ciste pro medvidka!! jinak se mi moc nezda ze by jsi byl opravdu dobry kdyz jsi postavu koupil za goldy a promin..palachu uz mame celkem dost na muj v kus....ale hlavni slovo ma Sofo.
Edit by MHXLOL: pro DK a droody, pro paláty a warry je podle mě lepší defense a shield block value. Ale to není myslím kámen úrazu. | |
|
Yatem
Poèet pøíspìvkù : 39 Join date : 08. 01. 10 Age : 31 Location : Zilina /Slovensko
| Předmět: Re: Bloodbell 80lvl paladin [Nepřijat] Wed Feb 10, 2010 8:34 pm | |
| nie ze by som sa do paladinov nejako extra vyznal ale ako sa tak divam na teba.... som PROTI
ako uz ale ovedal alectran hlavne slovo tu ma Sofo. | |
|
Sofodin
Poèet pøíspìvkù : 23 Join date : 16. 01. 10
| Předmět: Re: Bloodbell 80lvl paladin [Nepřijat] Thu Feb 11, 2010 1:31 pm | |
| No takze poprve neviem do akej miery si zasahoval do eq a socketov toho kupeneho paladina ale je to ako uz povedal mhx dost naprd.Btw podoba sa dost na moj odpadový smetiarsky. Po druhe kukal som sa na holy eq ...to je velmi zle a bez socketov a enchantov (ked si zacnes robit off spec tak to rob poriadne + tie holy talenty su ako u Vedina uplne na ...a nezaujima ma ci to ma daky looser na ofi) a retri tiez muka Po tretie kukal som sa do mojej knihy paladinov a zistil som ze uz mame 3protadinov + ja s mojim šemitným offgearom takze bohuzial. Po stvrte z prihlasky smrdi Kungen2. Takže Gl skus to dakde inde, urcite najdes daku pve guildu kde ta radi privitaju:). | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: Bloodbell 80lvl paladin [Nepřijat] | |
| |
|