Cosmetic Wipes
Nick si dejte takový jaký máte ingame
Pokud vám aktivační mail nepříde ihned nezoufejte a nezakládejte hned new acc email vám příde ešte ten den nebo druhý
Cosmetic Wipes
Nick si dejte takový jaký máte ingame
Pokud vám aktivační mail nepříde ihned nezoufejte a nezakládejte hned new acc email vám příde ešte ten den nebo druhý
Cosmetic Wipes
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cosmetic Wipes

Stránky guildy Cosmetic Wipes

PříjemPortálLatest imagesRegistracePřihlášení

Bloodbell 80lvl paladin [Nepřijat]

Goto down 
+2
Varisse
misha
6 posters
AutorZpráva
misha

misha

Poèet pøíspìvkù : 16

Bloodbell 80lvl paladin [Nepřijat] Empty
PříspěvekPředmět: Bloodbell 80lvl paladin [Nepřijat]   Bloodbell 80lvl paladin [Nepřijat] I_icon_minitimeTue Feb 09, 2010 9:02 pm

Bloodbell
Plat(bugpadin) xD
80lvl
Min/Bs-low skill
Talenty-mam eq na setko ci tank ci dmg ci heal
postavu som kupil za G pretoze ma moj mag prestal uz bavit vlastne mi ho znechutila Independent bo ma nikde nebrali

link http://www.wowarmory.sk/player-status.fcgi?id=566151&page=char&s=18

O mne:
vek 18
kontakt 0903828139
zaujmi:wowko to mi staci ....ale ne tak dake krcmicky atd
wowko hram +- 2roky za palata menej mam skusenosti aj s VT aj mikrak mam ....predtym som bol v INd ale su to buzeranti proste totalny ignoranti a nema cenu tam ostavat nadalej Od vas poznam misku ....
Návrat nahoru Goto down
Varisse
Admin
Varisse

Poèet pøíspìvkù : 167

PříspěvekPředmět: Re: Bloodbell 80lvl paladin [Nepřijat]   Bloodbell 80lvl paladin [Nepřijat] I_icon_minitimeTue Feb 09, 2010 9:14 pm

zaprvé : zaloz si svuj acc na forku
zadruhé : dodržuj prihlaskovy vzor
zatřetí : paladinů už je hodně nevim jestli bude místo . možná zkus začít stim že přepracuješ přihlášku na lepší.
Návrat nahoru Goto down
https://varissehoo.forumczech.com
mhxlol

mhxlol

Poèet pøíspìvkù : 76

PříspěvekPředmět: Re: Bloodbell 80lvl paladin [Nepřijat]   Bloodbell 80lvl paladin [Nepřijat] I_icon_minitimeWed Feb 10, 2010 10:48 am

Ahoj,

citace :
postavu som kupil za G pretoze ma moj mag prestal uz bavit

, hm aha,

citace :
predtym som bol v INd ale su to buzeranti proste totalny ignoranti

...ahahah, ty jsi asi čekal, že když máš pár epiků, tak tě vemem všema deseti.

Můj verdikt:

Tvoje přihláška a vyjadřování mluví za sebe. K postavě, gearu a talentům. Postava není tvoje od začátku, takže buď si podědil většinu gearu od lůzra, anebo ti k tomu pomohli buzeranti z independent? Upřímně jeden pohled na armory mě stačí, abych ti řekl, že za paláta jsi lama. Od gearu a gemů až po úplně na***** talenty.

Přestože nejsme nějací kamarádi s independent, přeci jen víme o pár lidech kteří tam jsou good. A jestli na raid neberou lamy jako ty, tak tím u mě i trochu stoupli.

Proti

Edit: Sofo, jaký je tvůj názor?
Návrat nahoru Goto down
Alectran.

Alectran.

Poèet pøíspìvkù : 20

PříspěvekPředmět: Re: Bloodbell 80lvl paladin [Nepřijat]   Bloodbell 80lvl paladin [Nepřijat] I_icon_minitimeWed Feb 10, 2010 6:29 pm

Gear slusne zasbirany ale 32stam a 2armor value ? to je ciste pro medvidka!! jinak se mi moc nezda ze by jsi byl opravdu dobry kdyz jsi postavu koupil za goldy a promin..palachu uz mame celkem dost na muj v kus....ale hlavni slovo ma Sofo.

Edit by MHXLOL: pro DK a droody, pro paláty a warry je podle mě lepší defense a shield block value. Ale to není myslím kámen úrazu.
Návrat nahoru Goto down
Yatem

Yatem

Poèet pøíspìvkù : 39

PříspěvekPředmět: Re: Bloodbell 80lvl paladin [Nepřijat]   Bloodbell 80lvl paladin [Nepřijat] I_icon_minitimeWed Feb 10, 2010 8:34 pm

nie ze by som sa do paladinov nejako extra vyznal ale ako sa tak divam na teba....
som PROTI

ako uz ale ovedal alectran hlavne slovo tu ma Sofo.
Návrat nahoru Goto down
Sofodin

Sofodin

Poèet pøíspìvkù : 23

PříspěvekPředmět: Re: Bloodbell 80lvl paladin [Nepřijat]   Bloodbell 80lvl paladin [Nepřijat] I_icon_minitimeThu Feb 11, 2010 1:31 pm

No takze poprve neviem do akej miery si zasahoval do eq a socketov toho kupeneho paladina ale je to ako uz povedal mhx dost naprd.Btw podoba sa dost na moj odpadový smetiarsky.
Po druhe kukal som sa na holy eq ...to je velmi zle a bez socketov a enchantov (ked si zacnes robit off spec tak to rob poriadne + tie holy talenty su ako u Vedina uplne na ...a nezaujima ma ci to ma daky looser na ofi) a retri tiez muka
Po tretie kukal som sa do mojej knihy paladinov a zistil som ze uz mame 3protadinov + ja s mojim šemitným offgearom takze bohuzial.
Po stvrte z prihlasky smrdi Kungen2.
Takže Gl skus to dakde inde, urcite najdes daku pve guildu kde ta radi privitaju:).
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Bloodbell 80lvl paladin [Nepřijat]   Bloodbell 80lvl paladin [Nepřijat] I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Bloodbell 80lvl paladin [Nepřijat]
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Reserved - Holly Paladin [Nepřijat]
» Lyssea lvl 80 protection paladin. [Nepřijat]
» Hunter Brutal DPS, 80lvl [Nepřijat]
» Pojme retry/protect paladin [Nepřijat]
» Magistra Undead Priest - discipline 80lvl [Nepřijat]

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Cosmetic Wipes :: Přihlášky-