| Reserved - Holly Paladin [Nepřijat] | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Reserved
Poèet pøíspìvkù : 4 Join date : 11. 02. 10
| Předmět: Reserved - Holly Paladin [Nepřijat] Thu Feb 11, 2010 3:57 pm | |
| Hi there Reserved Class: Paladin Level: 80 Talents : PVE : Holly / PVP Holly Profesie: Alchemy - Herbalism ( full ) Firs Aid ( full ) http://profiles.wowarmory.sk/anthoria2/Reserved;id=327122&page=char&s=18Info : 22 yrs.. Wow hrám cca 3-4 roky, hral som na veľa serveroch ale každý z nich sa buď zrušil aleboo to hrozne lagovalo alebo tam bolo príliš málo ľudí.. takto neak vyzerám : PEdro69@azet.sk.. Záľuby: alcohol, mäkké (obcas tvrdé) drogy, behanie po Party, Potápanie Doteraz som bol v guilde Hekma Ghar, no jak sa zrušila a t-pek spravil novú užž to nebolo ono aj ked tam je plno dobrých hracov.. Raidy mi pasujú väcsinou cez týžden alebo cez weekendy do takej 20:00.. GC mám, VT + mikrák mám.. Cem k vám prejsť kôli PVE, (dúfam že názov Guildy nemá nič spojenie s častým wipovaním ) Have a nice day | |
|
| |
Shrunke
Poèet pøíspìvkù : 103 Join date : 09. 01. 10 Age : 33 Location : BA
| Předmět: Re: Reserved - Holly Paladin [Nepřijat] Thu Feb 11, 2010 4:01 pm | |
| niektore tvoje itemy nas pobavili, enchanty na 2 veci ... ( stamku davat ? omfg ) talenty podla offika s tym ze mas CD na hammer of justice a armor ? v pve nanic ... pre mna NIE | |
|
| |
Reserved
| Předmět: Re: Reserved - Holly Paladin [Nepřijat] Thu Feb 11, 2010 4:08 pm | |
| - Shrunke napsal:
- niektore tvoje itemy nas pobavili, enchanty na 2 veci ... ( stamku davat ? omfg )
talenty podla offika s tym ze mas CD na hammer of justice a armor ? v pve nanic ... pre mna NIE Tie enchanty sa doladia este.. Sry tuším že som si nechal talenty na pvp | |
|
| |
Varisse Admin
Poèet pøíspìvkù : 167 Join date : 18. 10. 09 Age : 31 Location : Liberec
| Předmět: Re: Reserved - Holly Paladin [Nepřijat] Thu Feb 11, 2010 4:11 pm | |
| - Reserved napsal:
- Shrunke napsal:
- niektore tvoje itemy nas pobavili, enchanty na 2 veci ... ( stamku davat ? omfg )
talenty podla offika s tym ze mas CD na hammer of justice a armor ? v pve nanic ... pre mna NIE Tie enchanty sa doladia este.. Sry tuším že som si nechal talenty na pvp zkus poslat talenty na pve a jaký staty jedeš primárně. | |
|
| |
Reserved
| Předmět: Re: Reserved - Holly Paladin [Nepřijat] Thu Feb 11, 2010 4:34 pm | |
| - Varisse napsal:
- Reserved napsal:
- Shrunke napsal:
talenty podla offika s tym ze mas CD na hammer of justice a armor ? v pve nanic ... pre mna NIE Tie enchanty sa doladia este.. Sry tuším že som si nechal talenty na pvp zkus poslat talenty na pve a jaký staty jedeš primárně. http://profiles.wowarmory.sk/anthoria2/Reserved;id=327122&page=talents&s=18 | |
|
| |
Alectran.
Poèet pøíspìvkù : 20 Join date : 17. 01. 10
| Předmět: Re: Reserved - Holly Paladin [Nepřijat] Thu Feb 11, 2010 5:07 pm | |
| Equip neni hrozny ale je na nem celkem dost veci ke zlepseni..podle mne jedes moc do intelectu nekde by slo i nejaka SP pridat ...jinak mame uz celkem dost Paladinu ale myslim ze bychom to s tebou mohli zkusit...hlavni slovo ma PalaKing Sofooo! | |
|
| |
Reserved
| Předmět: Re: Reserved - Holly Paladin [Nepřijat] Thu Feb 11, 2010 5:23 pm | |
| | |
|
| |
mhxlol
Poèet pøíspìvkù : 76 Join date : 07. 01. 10 Age : 38
| Předmět: Re: Reserved - Holly Paladin [Nepřijat] Thu Feb 11, 2010 6:08 pm | |
| S Intelectem souhlasím, je to pro paladiny velmi luxusní stat. Ale talenty mě ani podruhé nepřesvědčili, že bys svojí classe rozuměl. Nevím fakt k čemu jsou, ale dobrý nejsou ani do pve ani do pvp, spíš jsou dost naprd Nevím jestli ti došlo, kolik many dostáváš zpátky illuminací - a ta je o critu. Jen v talentech se dobrovolně vzdáváš 8% ... jsi masochysta? Sacred Cleansing - blbost. Enlightened judgements, bez toho to já imho neumím Máš moje malé a nevýznamné ne. | |
|
| |
Sofodin
Poèet pøíspìvkù : 23 Join date : 16. 01. 10
| Předmět: Re: Reserved - Holly Paladin [Nepřijat] Thu Feb 11, 2010 8:08 pm | |
| Socket na staminu v T som nepochopil premna zamna si stamku davaj do pvp gearu to ma netrapi.Trinket na 36MP5?WTF? nechapacka.Talenty naprd neviem odkial to mas ale takto "superne" rozdelene to mal zatial kazdy holy palach co sa k nam hlasil, uz zacinam mat na to nervu, neni su dobre ani na pvp ani na pve.Enchant v headke na staminu a resilku (boost jak prasa) neck pre sp damage a inak strasne vela veci s MP5.BTW v tom tvojom akoze pvp talent strome som nepochopil jednu vec...preco tam nemas kliknuty holy guidance????????? to je asi tak zhruba v skratke vsetko.
Mna si nepresvedcil ani trosku. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Reserved - Holly Paladin [Nepřijat] | |
| |
|
| |
| Reserved - Holly Paladin [Nepřijat] | |
|