Postava:•Nick postavy: Rukhan
•Talenty: Ele Shamman/Resto Shamman (sbírám i cement, ale nějak tak pomaloučku, polehoučku)
•Profese: Ins, Herb
•Zkušenosti s postavou: Za tohoto shammana hraju asi 1 rok na anthorce, na 70tce jsem byl cement, ale od wotlk jsem ele, začal se mi líbit víc
•Link postavy na armory:
http://www.wowarmory.sk/player-status.fcgi?id=649236&page=char&s=18Alti1.Info o altech: Bender - lock 80 naxx 10m eq
Garnel - warr 70lvl
Info o mě:•Věk: 17 let
•Kontakt: ICQ : 490694711
Email:
jara.k55@email.cz•Zájmy (nejen wow:)): alkoho
l
•Jak dlouho hrajete WoW, jaké postavy a kde: WoW sem začal hrát asi před třemi , nebo čtyřmi roky na serveru lorellin, bylo to zrovna, když se přecházelo na 2.1.4, takže na preTBC sem hrál chvíli, byl tam každý měsíc wipe a pak zrušení serveru, takže jsem tam moc zkušeností nenabral. Dále jsem hrál na Narniasu, vyexpil 70tku priesta, sehnal S1 a pak mě to přestalo bavit. Asi za tři měsíce poté sem začal hrát na Mystiqu. Vyexpil 70tku druida a 60tku huntera, eq na druida sem si sehnal jen základní eq z TBC raidů, nic extra. Poté jsem hrál na twinstaru, mám tam doteď myslím 70 huntera, tam už eq šel. Poté jsem přešel na anthoriu, vyexpil pár postav a vybral si shammana za maina.
•Jaký dny se vám hodí raidovat ? : když mi řeknete dopředu, můžu kdykoli, pokud nebude nějaká akce s přáteli
•Používáte Ventrilo 2.1.4 a mikrofon?: sluchátka se mi teď rozbili, ale na vt zatím můžu poslouchat, než koupím nový
•Předchozí guildy (a důvody odchodu): Hekma Ghar - GuM guildu zrušil
Servants of the Death - guilda vytvořená bývalými členmi Hekmy, ale už to nebylo ono, guilda se postupně rozpadá a tak sem se rozhodl podívat se po něčem jiném
•Znáte někoho od nás ? : neznám, ale rád poznám
•Proč chcete jít právě do Cosmetic Wipes ? : slyšel sem, že ste bezvadná PvE guilda