* Nick postavy: ALexerdas
* BE Pala Main- Protection Sec-Retardiiiin
* Skinig,Lw,na altoch Jwc,Eng,herb,mining
* Zkušenosti s postavou -Hram cca 1,5 roka na Anthorii a skusenosti máám .. bol by som urcite dobry prirastkom do guildy
* Link postavy na armory:http://www.wowarmory.sk/player-status.fcgi?id=723429&page=char&s=18 IIIII Pozrite si v prvom bagly mam DPs alebo Tank eq podla toho co mam na sebe tak druhe je v bagly..
Alti
Mam 80 Locka dobre naequipovaneho . A 74 Dk-nič moc
Info o mě:
* Věk: 16
* Kontakt - E-mail / ICQ :246 272 738,
Mark.sk8@azet.sk , mob: 0908 364 854
* Zájmy : Sk8, hra na klavír , wow, škola minimalne , ženy , css niekedy
* Jak dlouho hrajete WoW, jaké postavy a kde: 1,5 roka Palacha, Locka, a vsetko na Anthorii
* Jaký dny se vám hodí raidovat ? : HOdi sa mi raidovad vzdy ked je to mozne ale najviac cez tyzden nie o vykendoch . hlavne v nedelu a sobotu nie ale ked sa podari tak dobehnem .. dovod:(otec je doma z tyždnovky)
* Používáte Ventrilo 2.1.4 a mikrofon? :: VT mam aj 2.1.4 verziu aj mikrofon .. som komunikativny
* Předchozí guildy (a důvody odchodu) : Protector Kalimdoru: /dovod/ - chcem odist pretoze je tam zla organizacia a strasne dlhe raidovanie, niekedy sme brali z lfg co sposobilo nenormalny chaos .. .. trochu zle lootovanie na zaklade dohadovania cize ked bol v raide Tank palach a padli valor gate nanho tak isli jemu a az potom nam ostatnym ... na jednej strane to bolo dobre lebo som OT
* Znáte někoho od nás ? : NIkoho nepoznam ale hadam sa spozname ..
* Proč chcete jít právě do Cosmetic Wipes ? :počul som že ste dobra PvE guilda bezproblemova ktora dava Naxx do 4 Hod ...
Za prijatie dakujem ... Vas Alex...