Cosmetic Wipes
Nick si dejte takový jaký máte ingame
Pokud vám aktivační mail nepříde ihned nezoufejte a nezakládejte hned new acc email vám příde ešte ten den nebo druhý
Cosmetic Wipes
Nick si dejte takový jaký máte ingame
Pokud vám aktivační mail nepříde ihned nezoufejte a nezakládejte hned new acc email vám příde ešte ten den nebo druhý
Cosmetic Wipes
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cosmetic Wipes

Stránky guildy Cosmetic Wipes

PříjemPortálLatest imagesRegistracePřihlášení

romadurr subtlety/combat rogue [Nepřijat]

Goto down 
+2
curson
Romadurr
6 posters
AutorZpráva
Romadurr

Poèet pøíspìvkù : 1

romadurr subtlety/combat rogue [Nepřijat] Empty
PříspěvekPředmět: romadurr subtlety/combat rogue [Nepřijat]   romadurr subtlety/combat rogue [Nepřijat] I_icon_minitimeFri Feb 19, 2010 12:09 pm

Postava:

* Romadurr
* Subtlety + rogue, 80
* inscription+herbalism
*za rogue hrám cca 2,5 roka, na freečkach, aj na instantoch aj na zvýšených rate..
* http://www.wowarmory.sk/player-status.fcgi?id=811910&page=char&s=18

Alti

1. Mám asi dve lowky, z ktorých jednu chcem mať ako twinka(priest) a druhú (mage) by som chcel doexpiť

Info o mě:

* 17
* 348776956
* Záujmy: hudba, počúvam rock/metal, hrám na gitare, v piatky sa ísť trocha zabaviť , niečo popiť, skočiť na koncert, s kamošmi.. stolný futbal .. občas bowling.. byť s babou.. čo príde Wink
* wow hrám cca 3,5 roka, najviac za rogunu, ďalej som hral istý čas za healera holy priesta na zvýšenom rate, locka na offfi ale nedoexpil som, skončil som na 52(ešte za čias TBC), DK na offi(80), spolu s kamošom sme zaneho hrali, potom chvílu mage (60) na nejakom free blizzlike..
* Je mi to vcelku jedno, záleží od toho či je na druhý deň niečo veľmi dôležité do školy
* v prípade potreby používam
* frostwolf clan- nepáčil sa mi miestny kolektív ani to že pýtali peniaze denne od ludí, hell- nič moc raidovanie, málokedy pomáhajú tým čo ešte nemajú EQ..
* humusak
* Proč chcete jít právě do Cosmetic Wipes ? : pretože je tam viac 880 kt. chodia dungy, HCčka, čiže tam aj rýchlejšie nazbieram EQ. Ďalej je tam viac ľudí, a ako dúfam aj good kolektív Smile

// sockety nemám, lebo momentálne nefunguje AH... Equip sa pokúšam zháňať, chodím HC a tak.. WoW ale nemám ako základnú činnosť, robím aj vela iných vecí.. ale keď som online tak idem buď HC, alebo aspoň porobím daily. Viem že EQ nič moc, ale podľa mňa je to to najmenej, netrvá nejak dlho aby som nazbieral lepší.. Enchanty sa tiež chystám kúpiť, ale ešte chcem počkať na viac vecí aby som to zobral naraz.
Návrat nahoru Goto down
curson

curson

Poèet pøíspìvkù : 55

PříspěvekPředmět: Re: romadurr subtlety/combat rogue [Nepřijat]   romadurr subtlety/combat rogue [Nepřijat] I_icon_minitimeFri Feb 19, 2010 3:18 pm

eq hruza na to ze chodis HC kdy muzes, myslim ze sockety aj ench neni problem sehnat prez lfg, popride v guilde v ktere si do ted byl..... jinak je to na Enforcerovi

ja ti davam male bezvyznamne PROTI (nic osobniho Wink )
Návrat nahoru Goto down
Shrunke

Shrunke

Poèet pøíspìvkù : 103

PříspěvekPředmět: Re: romadurr subtlety/combat rogue [Nepřijat]   romadurr subtlety/combat rogue [Nepřijat] I_icon_minitimeFri Feb 19, 2010 3:22 pm

roguny mame tusim : 1 takze aj so slabym eq som za
Návrat nahoru Goto down
Varisse
Admin
Varisse

Poèet pøíspìvkù : 167

PříspěvekPředmět: Re: romadurr subtlety/combat rogue [Nepřijat]   romadurr subtlety/combat rogue [Nepřijat] I_icon_minitimeFri Feb 19, 2010 4:31 pm

curson napsal:
eq hruza na to ze chodis HC kdy muzes, myslim ze sockety aj ench neni problem sehnat prez lfg, popride v guilde v ktere si do ted byl..... jinak je to na Enforcerovi

ja ti davam male bezvyznamne PROTI (nic osobniho Wink )

Zaprvé jeho guilde jsou dementi - look někdy na LFG když posílaj macro na nábor do guildy
Zadruhé Eq je mi úplně u řiťky pokud je to skill
Zatřetí
citace :
Rogue 2 Slots
mluví za vše

Takže já sem pro
Návrat nahoru Goto down
https://varissehoo.forumczech.com
Yatem

Yatem

Poèet pøíspìvkù : 39

PříspěvekPředmět: Re: romadurr subtlety/combat rogue [Nepřijat]   romadurr subtlety/combat rogue [Nepřijat] I_icon_minitimeFri Feb 19, 2010 4:52 pm

ZA

hlavne asi koli nedostatku rogue a eq sa zozenie aspon sa uvidi co chlapec dokaze
Návrat nahoru Goto down
Enforcer

Poèet pøíspìvkù : 10

PříspěvekPředmět: Re: romadurr subtlety/combat rogue [Nepřijat]   romadurr subtlety/combat rogue [Nepřijat] I_icon_minitimeSat Feb 20, 2010 2:36 pm

NEBERU

- low eq
- low talenty
- low vsechno sry
- jsem alergickej na reci typu hral jsem x let na offi a pritom co vidim, je moc

- promin jet sub build bez HaTu, kterej je prakticky jediny vyuzitelny talent do pve je k nicemu, jestli ze to je pvp build, coz asi bylo zamerem, tak tam se HaT hodi taky, zkracenej prepar moc dobry...

chapu, ze situace s roguema je spatna, ale pokusim se neco poshanet, ale toto opravdu ani nezkousejte, leda u jiny classy Razz kde vam to projde a vemou vas
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: romadurr subtlety/combat rogue [Nepřijat]   romadurr subtlety/combat rogue [Nepřijat] I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

romadurr subtlety/combat rogue [Nepřijat]
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Cosmetic Wipes :: Přihlášky-
Přejdi na: