Postava:
* Romadurr
* Subtlety + rogue, 80
* inscription+herbalism
*za rogue hrám cca 2,5 roka, na freečkach, aj na instantoch aj na zvýšených rate..
*
http://www.wowarmory.sk/player-status.fcgi?id=811910&page=char&s=18Alti
1. Mám asi dve lowky, z ktorých jednu chcem mať ako twinka(priest) a druhú (mage) by som chcel doexpiť
Info o mě:
* 17
* 348776956
* Záujmy: hudba, počúvam rock/metal, hrám na gitare, v piatky sa ísť trocha zabaviť , niečo popiť, skočiť na koncert, s kamošmi.. stolný futbal .. občas bowling.. byť s babou.. čo príde
* wow hrám cca 3,5 roka, najviac za rogunu, ďalej som hral istý čas za healera holy priesta na zvýšenom rate, locka na offfi ale nedoexpil som, skončil som na 52(ešte za čias TBC), DK na offi(80), spolu s kamošom sme zaneho hrali, potom chvílu mage (60) na nejakom free blizzlike..
* Je mi to vcelku jedno, záleží od toho či je na druhý deň niečo veľmi dôležité do školy
* v prípade potreby používam
* frostwolf clan- nepáčil sa mi miestny kolektív ani to že pýtali peniaze denne od ludí, hell- nič moc raidovanie, málokedy pomáhajú tým čo ešte nemajú EQ..
* humusak
* Proč chcete jít právě do Cosmetic Wipes ? : pretože je tam viac 880 kt. chodia dungy, HCčka, čiže tam aj rýchlejšie nazbieram EQ. Ďalej je tam viac ľudí, a ako dúfam aj good kolektív
// sockety nemám, lebo momentálne nefunguje AH... Equip sa pokúšam zháňať, chodím HC a tak.. WoW ale nemám ako základnú činnosť, robím aj vela iných vecí.. ale keď som online tak idem buď HC, alebo aspoň porobím daily. Viem že EQ nič moc, ale podľa mňa je to to najmenej, netrvá nejak dlho aby som nazbieral lepší.. Enchanty sa tiež chystám kúpiť, ale ešte chcem počkať na viac vecí aby som to zobral naraz.