Cosmetic Wipes
Nick si dejte takový jaký máte ingame
Pokud vám aktivační mail nepříde ihned nezoufejte a nezakládejte hned new acc email vám příde ešte ten den nebo druhý
Cosmetic Wipes
Nick si dejte takový jaký máte ingame
Pokud vám aktivační mail nepříde ihned nezoufejte a nezakládejte hned new acc email vám příde ešte ten den nebo druhý
Cosmetic Wipes
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cosmetic Wipes

Stránky guildy Cosmetic Wipes

PříjemPortálLatest imagesRegistracePřihlášení

Enjoi-sham-encha/resto [Přijat]

Goto down 
+5
Alectran.
Arnak
ahamanikk
Yatem
Enjoi
9 posters
AutorZpráva
Enjoi

Poèet pøíspìvkù : 2

Enjoi-sham-encha/resto [Přijat] Empty
PříspěvekPředmět: Enjoi-sham-encha/resto [Přijat]   Enjoi-sham-encha/resto [Přijat] I_icon_minitimeThu Feb 18, 2010 6:28 pm

Enjoi
Shaman,Enhancement,80lvl,offspec chci do resta

Enchanting 282- učenliví,znalosti s naxx a all HC -bývalí člen guild WiC

link: http://www.wowarmory.sk/player-status.fcgi?id=1034688&page=char&s=18

věk-16
icq-444643575
zájmy-Basketball,Aggressivei in-line,ženy,prudit Havrdu,kreslení tužkou
wow hraju od doby co to začlo být IN..tuším pár let to je (funka,twinstar,sargeras,dál si už nepamatuju)
Spíše volné dny(víkendy,pátky,prázdniny).Jelikož jsem student škola na 1. místě
Ventrilo je má stávajcí komunikace(pouze a jedině)
Předchozí guildy-Dezinfekce,WiC,tLT,
Znám Shakeshift,Plr,Varrise,prasátko Havrdu
Důvod není až tak znám ale Havrda mě přemluvil se k vám přidat

Peace
Návrat nahoru Goto down
Yatem

Yatem

Poèet pøíspìvkù : 39

PříspěvekPředmět: Re: Enjoi-sham-encha/resto [Přijat]   Enjoi-sham-encha/resto [Přijat] I_icon_minitimeThu Feb 18, 2010 8:25 pm

pacia sa mi tvoje zaujmi hlavne prudit havrdu Very Happy
Návrat nahoru Goto down
ahamanikk

Poèet pøíspìvkù : 7

PříspěvekPředmět: Re: Enjoi-sham-encha/resto [Přijat]   Enjoi-sham-encha/resto [Přijat] I_icon_minitimeThu Feb 18, 2010 8:42 pm

yatem : to je sice moc pekny ae ten EQ si vydel ?

takze podle meho nazoru :
4epic itemy (2 z toho za emblemy) , zbytek modrej a zelenej , jediny 2enchy na kalhote v kterejch ani nejsou sockety a na ramenech
se snalostma z naxxu pochybuju ... spis bys mel chodit HC a pozbirat EQ

dalsi vec:ve ctvrtek se chodi 1.raid a to tady nejsi.

ae ja o tom nerozhoduju...
Návrat nahoru Goto down
Enjoi

Poèet pøíspìvkù : 2

PříspěvekPředmět: Re: Enjoi-sham-encha/resto [Přijat]   Enjoi-sham-encha/resto [Přijat] I_icon_minitimeThu Feb 18, 2010 9:41 pm

no takže,
EQ je slabý to ano ..ale koukni do achivu kdy jsem udělal 80tku ..
Enchanty a sockety nebudu srat do itemu ktery zachvylku stejne vyhodim (disenchantnu) ..proto tam skládám jenom obič socky ..a nejde aukce
snalosti nemám ..mám znalosti Laughing a wotlk nehraju po 1. takže jsem se tam už stihnul mrknout
raidování by se dalo vždycky dohodnout a zařídit se podle toho Wink

peace
Návrat nahoru Goto down
Arnak

Arnak

Poèet pøíspìvkù : 49

PříspěvekPředmět: Re: Enjoi-sham-encha/resto [Přijat]   Enjoi-sham-encha/resto [Přijat] I_icon_minitimeThu Feb 18, 2010 10:15 pm

Eq je to najmenej co sa da pomenit Smile Tie modre su po vacsina z HC nieco z Q...

To ze vo stvrtok je prvy znamena ze v sobotu je druhy, takze moze ist Smile

Dalej, Class Status na Shamikov je momentalne Full, Enha mame dokopy na Main Specu tusim jedneho. Restakov je dost a Elementalov je jak potkanov, takze neviem, neviem no Smile zatial to vyriesim takto...

+0
Návrat nahoru Goto down
Alectran.

Alectran.

Poèet pøíspìvkù : 20

PříspěvekPředmět: Re: Enjoi-sham-encha/resto [Přijat]   Enjoi-sham-encha/resto [Přijat] I_icon_minitimeThu Feb 18, 2010 10:34 pm

Hmm EQ fakt napicu....podle mne by jsi si mnel doplnit EQ z HCcek pak si davat prihlasku that's all
Návrat nahoru Goto down
curson

curson

Poèet pøíspìvkù : 55

PříspěvekPředmět: Re: Enjoi-sham-encha/resto [Přijat]   Enjoi-sham-encha/resto [Přijat] I_icon_minitimeFri Feb 19, 2010 9:58 am

ja jsem PRO jak arnak pise vyse eq je to nejmensi... a enha v mainu mame jen jednoho (jestli se nemylim) cize 2. do druheho raidu by se hodil..
Návrat nahoru Goto down
Varisse
Admin
Varisse

Poèet pøíspìvkù : 167

PříspěvekPředmět: Re: Enjoi-sham-encha/resto [Přijat]   Enjoi-sham-encha/resto [Přijat] I_icon_minitimeFri Feb 19, 2010 4:29 pm

curson napsal:
ja jsem PRO jak arnak pise vyse eq je to nejmensi...
Offtopic : o topic nahoře si sprcal roguna kvůli eq takže tě tak trochu nechápu Very Happy

K přihlášce..Pokud se enjoi uklidní a nebude na mě mít kecy tak sem PRO Smile pokud se chce dál hádat tak ho sám osobně po přijetí kicknu .
Návrat nahoru Goto down
https://varissehoo.forumczech.com
Cholerus

Cholerus

Poèet pøíspìvkù : 14

PříspěvekPředmět: Re: Enjoi-sham-encha/resto [Přijat]   Enjoi-sham-encha/resto [Přijat] I_icon_minitimeFri Feb 19, 2010 4:53 pm

Co jsem se bavil s havrdou je to rozumý člověk co si dá poradit. Rozhodně ale bude potřeba co nejdřív dobrat ten equip, aby byl schopný zapojit se ve 25ce.
Jsem pro..

Přijat na zkušební dobu, můžeš si napsat o invite. Vítej Smile
Návrat nahoru Goto down
curson

curson

PříspěvekPředmět: Re: Enjoi-sham-encha/resto [Přijat]   Enjoi-sham-encha/resto [Přijat] I_icon_minitimeSat Feb 20, 2010 12:03 am

Varisse napsal:
curson napsal:
.
.
enha je support pro raid i kdyz je zelenej, jinak bych pro nebyl Wink
Návrat nahoru Goto down
Arnak

Arnak

Poèet pøíspìvkù : 49

PříspěvekPředmět: Re: Enjoi-sham-encha/resto [Přijat]   Enjoi-sham-encha/resto [Přijat] I_icon_minitimeSat Feb 20, 2010 12:26 am

ak myslis ohladom na to ze Unleashed rage dava 10% AP tak v jednom smere ano...v druhom nie kedze na Anthorii to je bugle a prepisuje sa to z Abomination´s Might a Trueshot Aurou...
Návrat nahoru Goto down
Varisse
Admin
Varisse

Poèet pøíspìvkù : 167

PříspěvekPředmět: Re: Enjoi-sham-encha/resto [Přijat]   Enjoi-sham-encha/resto [Přijat] I_icon_minitimeSat Feb 20, 2010 9:33 am

Arnak napsal:
ak myslis ohladom na to ze Unleashed rage dava 10% AP tak v jednom smere ano...v druhom nie kedze na Anthorii to je bugle a prepisuje sa to z Abomination´s Might a Trueshot Aurou...

Unleashed Rage is a raid-wide buff that boosts the shaman's expertise at all times, and boosts the attack power of all nearby party members when the shaman has a melee critical strike.

But

Does not stack with a Blood Death Knight's Abomination's Strength or a Marksmanship Hunter's Trueshot Aura.

Tzn ze je to uplne normalni debilitni wotlkarna ktera jebe i me Smile uz neni treba delat od kazdy classy jednoho boostera pro raid staci jednoho od tri class . takze enha shaman pokud je blood dk or mk hunter je na hovno thats all Smile
Návrat nahoru Goto down
https://varissehoo.forumczech.com
curson

curson

PříspěvekPředmět: Re: Enjoi-sham-encha/resto [Přijat]   Enjoi-sham-encha/resto [Přijat] I_icon_minitimeSat Feb 20, 2010 10:52 am

Varisse napsal:
Arnak napsal:
zrusit tyhle wotlk blbosti elephant
Návrat nahoru Goto down
Hubajs

Poèet pøíspìvkù : 20

PříspěvekPředmět: Re: Enjoi-sham-encha/resto [Přijat]   Enjoi-sham-encha/resto [Přijat] I_icon_minitimeSat Feb 20, 2010 12:47 pm

Mohl by jsi mi prosimte napsat Gildu, za kterou jsi hral na Sargerasu ? popr. obdobi?
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Enjoi-sham-encha/resto [Přijat]   Enjoi-sham-encha/resto [Přijat] I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Enjoi-sham-encha/resto [Přijat]
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Shadowfrog [Přijat]
» fury war tpo [Přijat]
» Zid protect palach [Přijat]
» Gurimojo Dk tank [Přijat]
» Youtenga protec war [Přijat]

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Cosmetic Wipes :: Přihlášky-