| Enjoi-sham-encha/resto [Přijat] | |
|
+5Alectran. Arnak ahamanikk Yatem Enjoi 9 posters |
Autor | Zpráva |
---|
Enjoi
Poèet pøíspìvkù : 2 Join date : 18. 02. 10
| Předmět: Enjoi-sham-encha/resto [Přijat] Thu Feb 18, 2010 6:28 pm | |
| Enjoi
Shaman,Enhancement,80lvl,offspec chci do resta
Enchanting 282- učenliví,znalosti s naxx a all HC -bývalí člen guild WiC
link: http://www.wowarmory.sk/player-status.fcgi?id=1034688&page=char&s=18
věk-16 icq-444643575 zájmy-Basketball,Aggressivei in-line,ženy,prudit Havrdu,kreslení tužkou wow hraju od doby co to začlo být IN..tuším pár let to je (funka,twinstar,sargeras,dál si už nepamatuju) Spíše volné dny(víkendy,pátky,prázdniny).Jelikož jsem student škola na 1. místě Ventrilo je má stávajcí komunikace(pouze a jedině) Předchozí guildy-Dezinfekce,WiC,tLT, Znám Shakeshift,Plr,Varrise,prasátko Havrdu Důvod není až tak znám ale Havrda mě přemluvil se k vám přidat
Peace | |
|
| |
Yatem
Poèet pøíspìvkù : 39 Join date : 08. 01. 10 Age : 31 Location : Zilina /Slovensko
| Předmět: Re: Enjoi-sham-encha/resto [Přijat] Thu Feb 18, 2010 8:25 pm | |
| pacia sa mi tvoje zaujmi hlavne prudit havrdu | |
|
| |
ahamanikk
Poèet pøíspìvkù : 7 Join date : 12. 02. 10
| Předmět: Re: Enjoi-sham-encha/resto [Přijat] Thu Feb 18, 2010 8:42 pm | |
| yatem : to je sice moc pekny ae ten EQ si vydel ?
takze podle meho nazoru : 4epic itemy (2 z toho za emblemy) , zbytek modrej a zelenej , jediny 2enchy na kalhote v kterejch ani nejsou sockety a na ramenech se snalostma z naxxu pochybuju ... spis bys mel chodit HC a pozbirat EQ
dalsi vec:ve ctvrtek se chodi 1.raid a to tady nejsi.
ae ja o tom nerozhoduju... | |
|
| |
Enjoi
Poèet pøíspìvkù : 2 Join date : 18. 02. 10
| Předmět: Re: Enjoi-sham-encha/resto [Přijat] Thu Feb 18, 2010 9:41 pm | |
| no takže, EQ je slabý to ano ..ale koukni do achivu kdy jsem udělal 80tku .. Enchanty a sockety nebudu srat do itemu ktery zachvylku stejne vyhodim (disenchantnu) ..proto tam skládám jenom obič socky ..a nejde aukce snalosti nemám ..mám znalosti a wotlk nehraju po 1. takže jsem se tam už stihnul mrknout raidování by se dalo vždycky dohodnout a zařídit se podle toho peace | |
|
| |
Arnak
Poèet pøíspìvkù : 49 Join date : 18. 01. 10 Age : 35 Location : Bratislava
| Předmět: Re: Enjoi-sham-encha/resto [Přijat] Thu Feb 18, 2010 10:15 pm | |
| Eq je to najmenej co sa da pomenit Tie modre su po vacsina z HC nieco z Q... To ze vo stvrtok je prvy znamena ze v sobotu je druhy, takze moze ist Dalej, Class Status na Shamikov je momentalne Full, Enha mame dokopy na Main Specu tusim jedneho. Restakov je dost a Elementalov je jak potkanov, takze neviem, neviem no zatial to vyriesim takto... +0 | |
|
| |
Alectran.
Poèet pøíspìvkù : 20 Join date : 17. 01. 10
| Předmět: Re: Enjoi-sham-encha/resto [Přijat] Thu Feb 18, 2010 10:34 pm | |
| Hmm EQ fakt napicu....podle mne by jsi si mnel doplnit EQ z HCcek pak si davat prihlasku that's all | |
|
| |
curson
Poèet pøíspìvkù : 55 Join date : 15. 01. 10 Location : Praha
| Předmět: Re: Enjoi-sham-encha/resto [Přijat] Fri Feb 19, 2010 9:58 am | |
| ja jsem PRO jak arnak pise vyse eq je to nejmensi... a enha v mainu mame jen jednoho (jestli se nemylim) cize 2. do druheho raidu by se hodil.. | |
|
| |
Varisse Admin
Poèet pøíspìvkù : 167 Join date : 18. 10. 09 Age : 31 Location : Liberec
| Předmět: Re: Enjoi-sham-encha/resto [Přijat] Fri Feb 19, 2010 4:29 pm | |
| - curson napsal:
- ja jsem PRO jak arnak pise vyse eq je to nejmensi...
Offtopic : o topic nahoře si sprcal roguna kvůli eq takže tě tak trochu nechápu K přihlášce..Pokud se enjoi uklidní a nebude na mě mít kecy tak sem PRO pokud se chce dál hádat tak ho sám osobně po přijetí kicknu . | |
|
| |
Cholerus
Poèet pøíspìvkù : 14 Join date : 08. 01. 10
| Předmět: Re: Enjoi-sham-encha/resto [Přijat] Fri Feb 19, 2010 4:53 pm | |
| Co jsem se bavil s havrdou je to rozumý člověk co si dá poradit. Rozhodně ale bude potřeba co nejdřív dobrat ten equip, aby byl schopný zapojit se ve 25ce. Jsem pro.. Přijat na zkušební dobu, můžeš si napsat o invite. Vítej | |
|
| |
curson
| Předmět: Re: Enjoi-sham-encha/resto [Přijat] Sat Feb 20, 2010 12:03 am | |
| - Varisse napsal:
- curson napsal:
- .
. enha je support pro raid i kdyz je zelenej, jinak bych pro nebyl | |
|
| |
Arnak
Poèet pøíspìvkù : 49 Join date : 18. 01. 10 Age : 35 Location : Bratislava
| Předmět: Re: Enjoi-sham-encha/resto [Přijat] Sat Feb 20, 2010 12:26 am | |
| ak myslis ohladom na to ze Unleashed rage dava 10% AP tak v jednom smere ano...v druhom nie kedze na Anthorii to je bugle a prepisuje sa to z Abomination´s Might a Trueshot Aurou... | |
|
| |
Varisse Admin
Poèet pøíspìvkù : 167 Join date : 18. 10. 09 Age : 31 Location : Liberec
| Předmět: Re: Enjoi-sham-encha/resto [Přijat] Sat Feb 20, 2010 9:33 am | |
| - Arnak napsal:
- ak myslis ohladom na to ze Unleashed rage dava 10% AP tak v jednom smere ano...v druhom nie kedze na Anthorii to je bugle a prepisuje sa to z Abomination´s Might a Trueshot Aurou...
Unleashed Rage is a raid-wide buff that boosts the shaman's expertise at all times, and boosts the attack power of all nearby party members when the shaman has a melee critical strike. But Does not stack with a Blood Death Knight's Abomination's Strength or a Marksmanship Hunter's Trueshot Aura. Tzn ze je to uplne normalni debilitni wotlkarna ktera jebe i me uz neni treba delat od kazdy classy jednoho boostera pro raid staci jednoho od tri class . takze enha shaman pokud je blood dk or mk hunter je na hovno thats all | |
|
| |
curson
| Předmět: Re: Enjoi-sham-encha/resto [Přijat] Sat Feb 20, 2010 10:52 am | |
| - Varisse napsal:
- Arnak napsal:
zrusit tyhle wotlk blbosti | |
|
| |
Hubajs
Poèet pøíspìvkù : 20 Join date : 05. 02. 10
| Předmět: Re: Enjoi-sham-encha/resto [Přijat] Sat Feb 20, 2010 12:47 pm | |
| Mohl by jsi mi prosimte napsat Gildu, za kterou jsi hral na Sargerasu ? popr. obdobi? | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Enjoi-sham-encha/resto [Přijat] | |
| |
|
| |
| Enjoi-sham-encha/resto [Přijat] | |
|