Cosmetic Wipes
Nick si dejte takový jaký máte ingame
Pokud vám aktivační mail nepříde ihned nezoufejte a nezakládejte hned new acc email vám příde ešte ten den nebo druhý
Cosmetic Wipes
Nick si dejte takový jaký máte ingame
Pokud vám aktivační mail nepříde ihned nezoufejte a nezakládejte hned new acc email vám příde ešte ten den nebo druhý
Cosmetic Wipes
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cosmetic Wipes

Stránky guildy Cosmetic Wipes

PříjemPortálLatest imagesRegistracePřihlášení

Xeezo-Fury Warrior lvl - ?? [Nepřijat]

Goto down 
2 posters
AutorZpráva
Xeezo

Poèet pøíspìvkù : 1

Xeezo-Fury Warrior lvl - ?? [Nepřijat] Empty
PříspěvekPředmět: Xeezo-Fury Warrior lvl - ?? [Nepřijat]   Xeezo-Fury Warrior lvl - ?? [Nepřijat] I_icon_minitimeWed Feb 10, 2010 10:26 pm

Postava:

Nick postavy -
Xeezo
Main spec + class, lvl - Fury Warrior lvl - 71+ (doexpim to rychle)
Profese - Eng, Min ( pracuje se na tom )
Zkušenosti s postavou - Warriora jsem hral spise jen na funkach na Blizech jsem hraval Druida a Hunta ... ehm no ten Warrior pri expeni jsem pochytil spoustu zkusenosti vyzkousel jsem i zpoustu rotaci ( na instantech po cas expeni ) kamos co hrava wara cca 1,5 roku tak mi i dost radi ... proste no StReSsS wara zvladam Razz xD
Link postavy na armory: http://www.wowarmory.sk/player-status.fcgi?id=1042993&page=char&s=18

talenty jsou na expeni na 80tce bych nejspis bral http://www.wowhead.com/?talent#LcrhzfhZhxb0Ebu0eRVzAo

Alti
Info o altech -
Alty nejedu venuju se naplno jedny postave

Info o mě - jsem na pohodu kluk z vesnice, ucim se 2rokem v oboru kuchar o_O , jsem pro kazdou srandu, rad se priucim neco noveho a kdyz nemam pravdu dokazu si to priznat
Věk - tahne na 17 Razz
Kontakt - E-mail / ICQ - 493-921-578 E-mail (ten moc nepouzivam, zbytecne uvadet xD )
Zájmy (nejen wow:)) - hraju fotbal a uz 3 rokem zavodne tancuju spolecensky tance ( nebojte nejsem Gay ) Very Happy a samozdrejme WoW u kteryho travim cely dny
Jak dlouho hrajete WoW, jaké postavy a kde - cca 2,5 roku zacinal jsem na Narnias (onlinegamers.cz) kde jsem mel 70 resto druida, pote jsem presel na Twinstar.cz a tam jsem hral za 70 BM/MM hunta + sem tam nake ty funka atd...(ale spise jen zridka)
Jaký dny se vám hodí raidovat ? - da se rict ze kdy koliv
Používáte Ventrilo 2.1.4 a mikrofon? - Ano/Ano

Předchozí guildy (a důvody odchodu) - <Aurora> sice spoustu kamosu z predesleho serveru, ale chci to rychle rozject a tady by se mi to asi moc nedarilo
Znáte někoho od nás ? - zatim jsem nemel tu cest Sad ale rad bych poznal
Proč chcete jít právě do Cosmetic Wipes ? - Guilda zamerena na PvE a prome je PvE prioritou, guilda, ktera me dost zaujala, ve Wotlku nejsem zas tak moc dlouho a verim ze s vamy se do toho rychle obuju, jak rikam rad se ucim nove veci Razz
Návrat nahoru Goto down
mhxlol

mhxlol

Poèet pøíspìvkù : 76

Xeezo-Fury Warrior lvl - ?? [Nepřijat] Empty
PříspěvekPředmět: Re: Xeezo-Fury Warrior lvl - ?? [Nepřijat]   Xeezo-Fury Warrior lvl - ?? [Nepřijat] I_icon_minitimeThu Feb 11, 2010 9:37 am

Ahoj,

hele vypadáš jako milej kluk, ALE..! Very Happy Jenom při expení toho wara nemůžeš obsáhnout, expení je o něčem docela jinym než raidování.

K těm talentům co bys dal na 80ce...

Rend a Charge - je ti ve fury na hovno, nebudeš přehazovat stance
Commanding Presence - na expení dobrý, do raidu ti to AP nemá přidat (jen jako boost commanding shoutu)
Chybí Cleave a Berserker Rage - zásadní věci

Další věc je, že fury warů máme dost. Zkus štěstí jinde anebo u nás jindy Smile

bohužel, PROTI Good luck
Návrat nahoru Goto down

Xeezo-Fury Warrior lvl - ?? [Nepřijat]
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Bubo, fury warrior [Nepřijat]
» Thul, fury warrior lvl 80 [Přijat]
» Prot Warrior Emil [Nepřijat]
» fury war tpo [Přijat]