gylon
Poèet pøíspìvkù : 1 Join date : 06. 02. 10
| Předmět: Gylon tank,dmg palach [Přijat] Sat Feb 06, 2010 5:33 pm | |
| -Gylon -tank,dmg 80lvl -mining,BS full -PVE (hlavně),dobré zkušenosti -http://www.wowarmory.sk/player-status.fcgi?id=638122&page=char&s=18 -alta mám Druida na 36lvl a DK na 68lvl -plnoletý -katt.j@seznam.cz-vše co má kola -2,5roků,anthoria -víkendy všední den odpoledne -ano VT mám -ještě jsem ale vedení vázne a vázne i domluva na raidech -neznam -propagujete ji na lfg a navbíráte čerstvé síly,proto si myslím že vám na guildě záleží.. | |
|
Shrunke
Poèet pøíspìvkù : 103 Join date : 09. 01. 10 Age : 33 Location : BA
| Předmět: Re: Gylon tank,dmg palach [Přijat] Sat Feb 06, 2010 7:15 pm | |
| no tanka mame matejka a teraz prihlaska nad tebou, viacmenej sa mi paci tvoj retry gear a bral by som ta skor na retri bych bral ale to je na sofovi paladov je malo, verdikt : za | |
|
Varisse Admin
Poèet pøíspìvkù : 167 Join date : 18. 10. 09 Age : 31 Location : Liberec
| Předmět: Re: Gylon tank,dmg palach [Přijat] Sat Feb 06, 2010 7:24 pm | |
| Prot / retri je treba takze PRO | |
|
Amras
Poèet pøíspìvkù : 25 Join date : 19. 11. 09 Age : 47 Location : Uherské Hradiště
| Předmět: Re: Gylon tank,dmg palach [Přijat] Sat Feb 06, 2010 10:04 pm | |
| Gylon ma malou chybu v prihlasce. pise, ze nikoho z gildy nezna, ale to je omyl. asi si to jen neuvedomil, ze tu su v teto gilde. znam ho uz nekolik let a muzu za nej strcit ruku do ohne a plne mu duveruji. potkaly sme se uz ve hre Ultima online - midkemie a tam byl velitel a vudce dobre gildy, ktera jako jedina fungovala jak ma. takze z toho duvodu su PRO i ja. (neberto to jako protekci) | |
|
Sofodin
Poèet pøíspìvkù : 23 Join date : 16. 01. 10
| Předmět: Re: Gylon tank,dmg palach [Přijat] Sun Feb 07, 2010 12:45 am | |
| Bez zbytocnych reci ... si prijaty. | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: Gylon tank,dmg palach [Přijat] | |
| |
|