PostavaNick: Zid
Main spec.: Protection (80lvl Palach)
Profesie: Enchanting a mining
Zkusenosti: no co k tomu dodat je to palach to hra samo za seba....ale tankoval som all 5many HC naxx aj 25 naxx islo to v pohode a nieco to aj zdrzim
Link:
http://www.wowarmory.sk/player-status.fcgi?id=610005&page=char&s=18Altino mam postavu
Manike (80lvl hunt) za tu som hral cca 3 roky a pomedzi som expil Zida. Mam este
Jebec (35lvl druid) ktory mam v plane casom doexpit.
Info o mneVek: 20 rokov
Kontakt(e-mail):
Manika222@post.skZaujmy: no okrem wow su aj ine pc hry, sem tam billiard v krcme pri pive alebo nejaky ten joint
....a niekedy zatrsat si do mesta...inac nic moc
Ako dlho ram wow: No hram to uz cca 4 roky, moja prva postava bola hned na anthorke hunt Manike...ale skusal som aj ine servre najcastejsie fun ked nesla anthorka potom som zacal expit zida cca 2 roky od zacatia hrania wow toho som z mesacnimi pauzami doexpil aj pomocou kamarata a od posledneho patchu som sa pustil aj do druida :)inac nic ineho.
Ake dni sa mi hodi raidovat: No u mna to je trocha problem, mam pracu kde robim na 4 smeny to jest 2x rano 2x poobede 2x v noci 2x volno...kazdy 4vikend mam volny alebo poobedny alebo ranny alebo nocny...ale najcastejsie chodim cez vikendy
Ventrilo: mam pouzivam..len mi sem tam nefunguje microfon a to nemam potuchy preco.
Byvale guildy: moja prva guilda ktoru sme zlozili z kamaratmi sa vola
Dark Slayers, v tej som bol cca 6 mesiacov+-potom sa rozpadla. ako v druhej som bol v guilde z nazvom
Starland tam nastal konflik medzi hracmi a Gum kde potom 75% vtedajsich 70lvl leavli a zalozili sme v guildu z nazvom
New beggining tam to bolo vsetko fajn kolektiv kamarati adungu 25 ako na beziacom pase...len raz zobrali hraca (vorvik 80 lvl hunt) ktory robil bordel kde hadzal bordel na nas tak sme leavli mala skupinka a zalozili sme guildu
Konax Free Fighters tam to tiez pekne vyzeralo az kym na kickol Hellfirer (80lvl war) zato ze sme si zlozili naxx10 a dali sme ho ako nic...kde sa on vyhovaral ze sme si pobrali same imby z guildy.....to je tak vsetko.....hadam tomu pochopite ked si to precitate xD
Znamosti: no tazko povedat ci niekoho od vas poznam je mozne ze aj hej....velmo z lfg sa nestretavalm alebo inimi guildami bo sme vecsinou chodili only guild.
Preco sem chcem ist?: pocul som ze mate vela aktivnych hracov PVE...to je to co chcem robit aj v buducnosti kde nebude problem ako z HC alebo 10/25 man