Postava:
* Nick postavy:Tolem
* Main spec + class, lvl :Retri paladin,80lvl
* Profese :Inscription 428,Enchanting 433
* Zkušenosti s postavou :Neviem co presne si pod zrucnosout predstavujete ale svohj clas ovladam dobre
* Link postavy na armory:
http://www.wowarmory.sk/player-status.fcgi?id=289623&page=char&s=18Alti
1. Info o altech :Swordman 77 warrior
Info o mě:
* Věk: Mam 22
* Kontakt - E-mail / ICQ :majko1229@gmail.com
* Zájmy (nejen wow:)): Hravam basket teraz uz len rekreacne,studujem na Farmacke v BA , a este moja CaJa teda hlavne ona
* Jak dlouho hrajete WoW, jaké postavy a kde :to uz ani nepametam ... presiel som skoro vsetky raidy skrz 60 TBC a wotlk ... hral som snad skoro vsetky postavy ,na ofi mam 80 wara priesta rogunu a DK ,obehane vsetky raidy az do patchu 3.3.0
* Jaký dny se vám hodí raidovat ? :Tooo prave neviem ... ale tak streda mozno stvrtok a cez vikend by to snad slo
* Používáte Ventrilo 2.1.4 a mikrofon?VT pouzivam kedze robim aj trochu PVP tak bez neho sa nezaobijdem
* Předchozí guildy (a důvody odchodu) : Doveod je prosty chcem aby ma uz konecne nejaka guilda vzala na raid na anthorke lebo cez LFG sa to neda kedze je tu vela hracov ktory netusia co to vlastne je ... Co sa tyka predchadzajucich guild ... New Era ... Ancient Warriors ...
* Znáte někoho od nás ? :Tak to netusim mozno aj hej
* Proč chcete jít právě do Cosmetic Wipes ? :Pretoze chem raidovat .... idealna guilda ak ma budu brat do raidu samozrejme
Tak snad vsetko o mne
Whips me in-game ak chcete
Cest