Nerghal
Poèet pøíspìvkù : 14 Join date : 28. 01. 10
| Předmět: Nerghal Destro lock,80 [Přijat] Fri Jan 29, 2010 12:19 pm | |
| Postava: * Nerghal * Destro Warlock,80 * Tailor 426, ench 350 * žádné na Anthorii, dneska sem dingnul 80 * Link postavy na armory: http://www.wowarmory.sk/player-status.fcgi?id=996094&page=char&s=18Alti 1. žádní co stojí za zmínku Info o mě: * věk : 20 * Kontakt - Barzulll@seznam.cz / ICQ :190458793 * Zájmy :(metal music, hospoda, koncerty, vodka, rum a radegast 12° ), * Jak dlouho hrajete WoW, jaké postavy a kde :cca 250 dnu played casu na officu, full epix 60 shaman na klasickem wowku (plne projety MC,BWL,AQ20,40,ZUL GURUB,ONYXIA), pozdeji warlock na TBC, full epix z karazhanu, gruuls lair * Jaký dny se vám hodí raidovat ? :dá se říct, že každý až na vyjímky, kdy mi do toho něco vleze * Používáte Ventrilo 2.1.3 a mikrofon?:Ano * Předchozí guildy (a důvody odchodu) Nic co stojí za zmínku odchod? chci valit poradne PvE jak na officu * Znáte někoho od nás ? : Ochlastu Choleruse, kterého sem dotáhnul na Anthorii :-) * Proč chcete jít právě do Cosmetic Wipes ?: Chci zaraidovat s lidma, kteří to umí PS: nebudu se vam cpát do raidu, než seženu equip.Zatím mám jen provizorní. | |
|
Varisse Admin
Poèet pøíspìvkù : 167 Join date : 18. 10. 09 Age : 31 Location : Liberec
| Předmět: Re: Nerghal Destro lock,80 [Přijat] Fri Jan 29, 2010 12:54 pm | |
| No bavil jsem se o tobě s cholerusem.. zkušeností máš dost. Jediný problém je plný stav warlocků v guildě . 1 nabrat můžem , problém bude však v tom že ti nemůžu zaručit jestli tě naequipujeme.Takže pokud se knám chceš přidat s tim že na 25many zatim chodit nebudeš a na 10many si musíš udělat ňákej eq z Heroiců tak v tom nevidim problém.
Čekám na tvoje vyjádření. | |
|
mhxlol
Poèet pøíspìvkù : 76 Join date : 07. 01. 10 Age : 38
| Předmět: Re: Nerghal Destro lock,80 [Přijat] Fri Jan 29, 2010 8:02 pm | |
| Ahoj, 1) souhlasim s varis, jestli ten člověk vypadá nadějně => můžem nabrat - přestože máme locků dost - ať se prosadí a ukáže se:) 2) varis mohl bys zredukovat velikost tvyho podpisu - u pritelky na mini notebooku nevidim pak nic jinyho | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: Nerghal Destro lock,80 [Přijat] | |
| |
|